Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio sanoo Ylen pantanneen Seinäjoen arabikevät -dokumentin julkaisemista ennen vaaleja, ettei totuus turvapaikkaturismista valkenisi koko kansalle ja PS veisi vaalivoittoa.

Yle esitti viimein tiistaina kohutun Seinäjoen arabikevät -dokumentin, joka käsittelee vuoden 2015 tulija-aaltoa.

– Dokkarista käy ilmi taas täysin selvästi se totuus, että turvapaikkajärjestelmä perustuu valehtelulle. Suomen viranomaisilla arvioitavana vain tuhannen ja yhden yön sadut. Koko järjestelmä on rähmällään Suomeen saapuvien muslimien edessä ja olemme heidän hyväntahtoisuutensa (tai pahantahtoisuutensa) armoilla, sanoo perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio.

Muslimien asenneongelmasta ei saa puhua

Taviolle jäi dokumentista erityisesti mieleen kohtaus, jossa vastaanottokeskukseen saapui ex-muslimi turvapaikanhakija, joka haukkui islamia muiden kuullen.

– Tästä nousi pelko, että muut vastaanottokeskuksen miehet meinasivat ilmeisesti hakata (tai jopa tappaa?) hänet. Tämä kertoo minusta aika paljon useiden Suomeen saapuvien muslimien asenneongelmasta, Tavio kirjoittaa Facebookissa.

– Huolestuttavaa on yhä se, että Suomessa näistä muslimien usein kollektiivisista asenneongelmista (lue: muslimikulttuureista) vaietaan ja asiasta puhuvia halutaan vaientaa jopa väkisin.

Vihervasemmiston politiikalla tuhoisat seuraukset

Tavio painottaa, ettei Suomen turvallisuus tule palautumaan ennen kuin maahanmuuttopolitiikka muuttuu kansakuntaa ja sen kulttuuria suojelevaksi.

– Pelkään pahoin, että kun vihervasemmisto nousee keskustan tuella nyt Suomessa valtaan niin ulkomaalaispolitiikka laitetaan siihen maliin, että sillä on pitkäkantoiset ja tuhoisat seuraukset.

SUOMEN UUTISET