Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio katsoo, että ulkomaalaisten tekemistä lapsenraiskauksista on muodostunut Suomessa jatkuva ilmiö.

Helsingissä tuli hiljattain ilmi epäily 64-vuotiaan marokkolaismies ”enon” pitkään jatkuneista raiskauksista ja lasten hyväksikäytöistä.

Toinen juuri ilmi tullut tapaus on Satakunnasta, missä käräjäoikeus vangitsi tiistaina 24-vuotiaan ulkomaalaismiehen todennäköisin syin epäiltynä kolmesta törkeästä lapsenraiskauksesta.

Raiskaajia ei yleensä karkoteta

Mies on ollut aiemminkin syytettynä lapseen kohdistuneesta törkeästä raiskauksesta ja hänellä on taustallaan 1 vuoden ja 6 kuukauden ehdollinen tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tavion mielestä lastenraiskaajien tuomiot ovat liian lyhyitä ja on huutava vääryys, että tuomionsa istuneet ulkomaalaiset saavat usein jäädä maahan.

Hän korostaa, että ulkomaalaisten lastenraiskaajien maahantulo voidaan lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla.

Ei saa olla ”uusi normaali”

Tavio laittaisi myös lastenraiskauksista tuomitut kärsimään pidemmät tuomiot, joiden istumisen hän järjestäisi henkilöiden kotimaan vankiloihin. Esimerkiksi marokkolainen lastenraiskaaja kuuluisi hänestä ensisijaisesti marokkolaiseen vankilaan.

– Kansa ei salli enää kauan ulkomaalaisten raiskaajien päästämistä Suomeen, saati että tuomittujen annetaan jäädä. Tavallisten kansalaisten mitta on täysi, Tavio sanoo.

– Perussuomalaiset eivät hyväksy, että lasten raiskaaminen on ”uusi normaali”.

SUOMEN UUTISET