maria_lohela_ehdokasKansanedustaja Maria Lohela, Turku

Projektipäällikkö, HuK. Ulkoasiainvaliokunnan jäsen, Valtiovarainvaliokunnan varajäsen, IPU-johtokunnan puheenjohtaja.

Aktiivisena Euroopassa

Olen 35-vuotias turkulainen, jonka juuret ovat Pohjois-Pohjanmaalla. Turkuun muutin opiskelemaan englantia Turun yliopistoon. Olen työskennellyt käännösalalla yksityisellä sektorilla ennen vuoden 2011 eduskuntavaaleja, jolloin pääsin osaksi hienoa perussuomalaisten eduskuntaryhmää. Aiemmin olen asunut muutamia vuosia ulkomailla.

Kansainvälisyys ja asioiden kytkeytyminen moniin kokonaisuuksiin kiinnostavat minua taustani ja edustajantehtävieni myötä. Emme ole maailmassa yksin, mutta meidän on pidettävä kiinni omista vahvuuksistamme, omaleimaisuudestamme ja hyvinvoinnistamme. Kukaan muu ei tee sitä puolestamme.

Euroopan unioni puutteineen on tämän päivän todellisuutta. Liittovaltiokehitys on pysäytettävä. Perussuomalaiset on Suomessa merkittävä puolue ja sen vuoksi meillä on mahdollisuus päästä puolustamaan Suomen etua myös kansainvälisille areenoille.

Perussuomalaisten vahvuus on yhdessä tekeminen. Vuoden 2014 europarlamenttivaalit ovat meille paikka ottaa taas yksi askel eteenpäin demokraattisen vaikuttamisen tiellä.

Yhteystiedot: maria[a]marialohela.fi, 050 512 0789

Ehdokkaan kotisivut >