Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) kommentoi Kaivopuiston henkirikosta ja päättäjien silmiinpistävää vaiteliaisuutta.

Halla-aho kirjoittaa:

”Helsingissä neljä ilmeisesti Afrikasta ja ehkä Lähi-idästä tullutta henkilöä tappoi nuoren suomalaismiehen, ilmeisesti ihan vain huvikseen. Päättäjät eivät juuri ole käyttäneet asiasta julkisia puheenvuoroja.

BLM-mellakoiden yhteydessä on käynyt ilmi, että on rasismia sanoa valkoisten hengen olevan tärkeä. Rasismia on jopa sanoa, että jokaisen hengellä on väliä. Sallittua on ainoastaan sanoa, että mustien hengellä on väliä.

Edellisen voi hyvällä tahdolla ymmärtää siten, että vaikka jokaisen henki toki on tärkeä, BLM-kampanjoinnilla halutaan nostaa esiin mustien kokema väkivalta, eikä kampanjan tunnuslausetta siksi pidä ”kaapata” yleiseen käyttöön.

Näyttää kuitenkin huolestuttavasti siltä, että muiden kuin vähemmistöjen hengellä ei oikeasti ole väliä. Jos olisi, päättäjät ilmaisisivat edes tyrmistyksensä Afrikasta ja Lähi-idästä tulleiden henkilöiden tekemistä ja suomalaisiin kohdistuvista väkivalta- ja henkirikoksista.

Rasistisesta väkivallasta puhutaan koko ajan. Milloin viimeksi suomalainen on tappanut mustan tai ”mustan” maahanmuuttajan? Rasistista väkivaltaa on kuulemma koko ajan kaikkialla, mutta melkein kaikki julkisuudessa riepotellut tapaukset paljastuvat ennemmin tai myöhemmin sepitetyiksi.

Sen sijaan suomalaiset uhrit ovat hyvin todellisia. Oikeita päitä irrotetaan oikeilta ihmisiltä. Oikeita ihmisiä raiskataan ja poltetaan elävältä. Oikea ihminen, jonkun lapsi ja mahdollisesti muutakin, kuoli ilman mitään syytä Kaivopuistossa.

Koko yhteiskunta on sotajalalla kuvitteellista rasistista väkivaltaa vastaan, mutta oikea suomalaisiin kohdistuva väkivalta on vain business as usual. Se haittaa päättäjiä vain sikäli, että se saattaa lisätä perussuomalaisten kannatusta.”

SUOMEN UUTISET