Helsingin Hietalahdessa nähtiin kesäkuussa nuorison väkivaltainen hyökkäys poliisia kohtaan. Kansanedustaja Jukka Mäkynen (ps.) jätti tapahtuminen jälkeen kirjallisen kysymyksen sisäministeri Maria Ohisalolle (vihr.), jossa hän kysyi, että aikooko sisäministeri tehdä konkreettisia toimenpiteitä poliisien ja kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi nopeasti heikentyvässä sisäisen turvallisuuden toimintaympäristössä. Mäkynen on tyrmistynyt Ohisalon vastauksesta.

Mäkynen kommentoi Ohisalon vastausta:

– Ohisalo mainitsee vastauksessa kirjalliseen kysymykseen erilaiset poliisin toimintaa ohjaavat asiakirjat ja sen, että lopullisen päätöksen yksittäisen rikosasian tiedottamisen osalta tekee aina tutkinnanjohtaja. Eli toisin sanoen, sisäministerillä ei ole aikomustakaan muuttaa mitään poliisin nykyisessä tiedotuslinjassa, jossa maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemiä rikoksia pimitetään kansalaisilta. Jos sisäministerillä ei ole valtaa muuttaa poliisin viestintäkäytäntöjä, niin kuka sen tekee? Virkamiehetkö? Sisäministeri on Suomen sisäisen turvallisuuden ylintä valtaa käyttävä henkilö, jolla on poliittinen vastuu Suomen sisäisestä turvallisuudesta. On täysin käsittämätöntä ja vastuutonta piiloutua byrokratian taakse, kun suomalaisia joutuu jatkuvasti ulkomaalaisten jengien väkivallan kohteeksi ja loppua kasvulle ei näy.

– Ohisalo puhuu vastauksessaan nuorten integroimisesta suomalaiseen yhteiskuntaan erilaisten verorahoilla rahoitettujen palveluiden avulla, eikä hän näe tai halua nähdä Suomen turvallisuustilanteen heikentyneen. Ilmeisesti naapurimaassa Ruotsissa tilannetta ei ikään kuin ole olemassa Ohisalon maailmassa. Jokaisen maalaisjärjellä varustetun täytyy ymmärtää, että Ruotsi on varoittava esimerkki, jossa rahaa on palanut tähtitieteellisiä summia maahanmuuttajien integroimiseen ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Lopputulos näistäkin isoista taloudellista panostuksista huolimatta on laaja jengiytyminen, murhien ja väkivaltarikosten räjähdysmäinen kasvu, no-go alueet ja käsikranaattien lentäminen ruotsalaisissa lähiöissä niin usein, että sitä pidetään jo uutena normaalina länsinaapurissamme. Suomella on vielä hetki aikaa pysäyttää Suomen vajoaminen Ruotsin tilaan.

– Ruotsi on epäonnistunut valtio, jossa useimmiten maahanmuuttajataustaisista henkilöistä koostuvat jengit kontrolloivat isoja alueita, minne edes poliisilla ei ole menemistä. Onko niin, että vihervasemmistohallitus haluaa Suomen Ruotsin tielle ? Maahanmuuttajataustaisten tekemistä rikoksista vaikenee niin Suomen poliisi kuin mediakin. Hyvänä esimerkkinä Kaivopuiston tappo. Hyssyttely ja rikosten tietoinen pimittäminen niin Ruotsin poliisin kuin mediankin osalta on varoittava esimerkki siitä, miten kansalaisille valehdellaan oman maan turvallisuustilanteesta. Mikäli Suomi jatkaa vajoamistaan Ruotsin tielle, niin taitaa olla vain ajan kysymys, milloin kantasuomalaiset alkavat muodostaa omia yhteenliittymiään puolustaakseen omaa turvallisuuttaan. Siis niitä tehtäviä, jotka poliisin kuuluisi hoitaa.

SUOMEN UUTISET