Sdp:n kaupunginvaltuutettu Husu Husseinin taannoisesta homokommentista nousi maanantaina keskustelu. Hussein sai viimeksi palstatilaa julistamalla, että kaikki perussuomalaiset ovat rasisteja (Suomen Uutiset). Homoista Hussein totesi, ettei tuomitse heitä, muttei pidä siitä kun peruskoulupojille kerrotaan, että on ok olla homo. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi keskustelua toteamalla, että Husu voi sanoa homoista tällaista ilman, että hänen puolueensa tai toimittajafaninsa korvaansa lotkauttaisivat.

– Jos saman sanoisi esim. joku suojaväritön persu – demarista puhumattakaan -, kaikki luonnollisesti repisivät ihokkaitaan, Halla-aho totesi Facebookissa.

Halla-ahon mukaan tämä johtuu siitä, että monikulttuurinen yhteiskunta on tosiasiallisesti kastiyhteiskunta.

– Kaikki ihmiset asettuvat hierarkiaan synnynnäisten ominaisuuksiensa perusteella, ja sijoittuminen hierarkiassa määrittelee sen, kuka voi sanoa ja kenestä.

Halla-ahon mukaan tässä tapauksessa somalius ja muslimius ovat hyve- ja uhrihierarkiassa paljon korkeammalla kuin homous.

Muslimit ovat hierarkiassa homojen yläpuolella

– Vaikka homotkin ovat ihania, he eivät ole läheskään yhtä ihania kuin somalit ja muslimit, Halla-aho toteaa.

Halla-ahon mukaan homo ei voi sanoa ikävästi muslimeista; silloin hän leimautuu natsihomoksi ja joutuu ulos piireistä. Homoudesta ei siis saa niin paljon pisteitä kuin islamofobialla menettää.

– Jos sen sijaan muslimi (tai somali) sanoo ikävästi homoista, muslimius (tai somalius) riittää kompensoimaan tämän rikkeen.

Suomen Uutiset