Puheenjohtaja Jussi Halla-aho puhuttelee suomalaisia Oulun tapahtumien johdosta. Hänen mukaansa Suomesta on tullut maahantunkeutuneiden rikollisten metsästysmaa. Mitä asialle pitäisi tehdä? Halla-aho kertoo.

Jussi Halla-aho 18.1.2019

Halla-ahon viesti jokaiselle suomalaiselle.

Julkaissut Perussuomalaiset Perjantaina 18. tammikuuta 2019

Facebook video, 4 min 11 sek.

Puhe kokonaisuudessan:

”Suomen pitäisi olla suomalaisten koti suomalaisten turvapaikka pahassa maailmassa. Viimeisten vuosien aikana siitä on tullut turvapaikkaturistien täyshoitola jossa suomalaisella on maksajan rooli.

Oulun ja Helsingin lapsiraiskaukset, samoin kuin julkisuuteen tulleet raiskaustilastot ovat herättäneet yhä useamman suomalaisen myös siihen, että Suomesta on tullut maahantunkeutuneiden rikollisten metsästysmaa jossa suomalaiset – jopa lapset – ovat riistaa. Media ja poliitikot ovat vaalien alla paniikissa ja täynnä tarmoa. Ongelma ei kuitenkaan ole uusi. Se on jatkunut ja pahentunut vuosien ajan.

Ongelma ei myöskään ole syntynyt itsestään. Se on tulos sinisilmäisestä, omista kansalaisista piittaamattomasta politiikasta. Keskustan, kokoomuksen ja nykyisten sinisten siunauksella yli 30 000 arabia, afgaania ja somalia päästettiin esteettä marssimaan Ruotsista rajan yli syksyllä 2015. Pääministeri Sipilä esitti tulijoille avoimen kutsun lupaamalla näille talonsa Kempeleestä. Ironisesti juuri Kempele sai ensimmäisenä maistaa uutta normaalia, kun turvapaikanhakija raiskasi samana syksynä 14-vuotiaan tytön. Sen jälkeen moni on kokenut saman kohtalon tai päässyt jopa hengestään esimerkiksi Oulussa, Porissa ja Turussa.

Millainen kansa antaa tämän tapahtua itselleen? Millainen kansa valitsee johtajat jotka antavat tämän tapahtua?

Hyvä uutinen on, että näin ei tarvitse olla. Tämä kehitys on pysäytettävissä ja käännettävissä. Ei kuitenkaan niillä populistisilla julistuksilla, joilla muut puolueet nyt hädissään täyttävät ilmatilaa vaan johdonmukaisilla, järkevillä uudistuksilla. Perussuomalaiset ovat esittäneet niitä ennen Oulun tapahtumia, ja tarjoavat niitä Oulun tapahtumien jälkeenkin:

1. Ruotsi on turvallinen maa. Sen kautta tulevilta ihmisiltä ei pidä ottaa vastaan turvapaikkahakemuksia, tai ne on todettava lähtökohtaisesti perusteettomiksi.

2. Suomi myöntää toissijaisen suojelun perusteella annettavan oleskeluluvan neljäksi vuodeksi kerrallaan, kun useimmissa muissa maissa se annetaan vuodeksi kerrallaan. Tämän on muututtava.

3. Suojelun perusteella annetut oleskeluluvat on johdonmukaisesti peruutettava, jos suojelulle ei enää ole tarvetta. On pilkantekoa suomalaisia kohtaan että maahanmuuttajat lomailevat maissa joista he ovat paenneet muka henkensä hädässä.

4. Kansalaisuuden kriteereitä pitää tiukentaa. Kansalaisuuden ehdoksi pitää asettaa 10 vuoden maassaoloaika ja se että hän pystyy elättämään itsensä. Kansalaisuus pitää myös voida peruuttaa vakavien rikosten vuoksi.

5. Suomen ei pidä tarjota tulkkipalveluja ihmisille, jotka ovat asuneet maassa vuosikausia.

6. Laittomasti maassa oleville ei pidä tarjota julkisia palveluja. Ne houkuttelevat tänne ei-toivottua siirtolaisuutta.

7. Kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneet pitää ottaa säilöön, jos heitä ei saada poistettua maasta eivätkä he suostu itse lähtemään.

8. Valituskierre on katkaistava. On naurettavaa että henkilö odottaa kaksi vuotta turvapaikkahakemuksensa käsittelyä ja kielteisen päätöksen saatuaan ilmoittaa kääntyneensä homoksi tai kristityksi, jolloin rumba alkaa alusta.

Paljon on tehtävissä, jos on halua tehdä. Tavoitteemme on, että Suomi on Euroopan vähiten houkutteleva kohde elintasopakolaisille ja rikollisille.

Keskusta, kokoomus ja siniset ovat antaneet näyttönsä. Ne eivät ole huolissaan sinun ja lastesi turvallisuudesta vaan vihapuheesta ja arvopohjasta. Vihervasemmisto taas haluaa vielä nykyistäkin löysempää politiikkaa.

Sinä päätät itse, mitä haluat. Mutta jos haluat, että asiat muuttuvat älä äänestä valehtelijoita.”

SUOMEN UUTISET