Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen ihmettelee tiettyjen poliitikkojen jatkuvaa kohkaamista ”vihapuheesta”.

– Se porukka, joka netissä oikeasti vihapuhuu on hyvin pieni joukko, eikä sitä olisi tarpeen noteerata siinä määrin kuin eliitti nyt tekee.

– Todellisuudessa eliitin vihapuhe-retoriikassa onkin kyse siitä, että kyseistä käsitettä viljelemällä se pyrkii kitkemään kriittistä keskustelua massamaahanmuutosta ja monikulttuurisuudesta, Immonen sanoo.

Pidetään entistä kovempaa ääntä

Immonen painottaa, että keskustelun täytyy jatkua.

– Toivoisin, että mahdollisimman monet kansalaisista pitäisivät entistä kovempaa ääntä näistä maamme kannalta haitallisista ilmiöistä. Jos keskustelu vaimenee, harjoitettu politiikka maassamme ei koskaan muutu.

Poliisin resursseille parempaa käyttöä

Immosen mielestä eliitti voisi myös lopettaa kansalaisten orwellilaisen valvonnan yhteiskunnassamme.

– Pidän hyvin arveluttavana sitä, että poliisin rajallisia resursseja tuhlataan nykyisessä määrin siihen, että se valvoo netissä sitä, sattuuko joku puhumaan tuhmia somessa tai jossakin Suomi24- tai vauva-palstalla.

– Tällaisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa, jossa maamme rajat vuotavat ja sisään lappaa kaiken maailman terroristia ja ääriajattelijaa, poliisin resurssit tulisi kohdentaa jonnekin aivan toisaalle, Immonen kirjoittaa Facebookissa.

SUOMEN UUTISET

Tagit