Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kommentoi Facebookissa kansanedustaja Jukka Kopran (kok.) puheita valtion talouden jakovaran puuttumisesta.

– On irvokasta väittää suomalaisille, ettei jakovaraa ole, kun samaan aikaan piikki on jatkuvasti auki vanhoille ja uusille turvapaikanhakijoille ja pakolaisille.

– Jos jakovaraa ei ole, niin silloin rahaa ei pitäisi vastuullisen julkisen taloudenpidon nimissä jakaa kenellekään. Nyt näyttää siltä, että jaettavaa löytyy, nimittäin muille kuin suomalaisille, Immonen ihmettelee.

Maahantulijoita hyysätään velkarahalla

Verkkouutiset kertoi hallituspuolueiden edustajien Simon Elon (sin.) ja Jukka Kopran varsin erilaisista näkemyksistä valtion talouden suhteen. Elon mukaan jakovaraa on, Kopran mielestä ei.

Immosen mielestä käytettävissä olevat varat on kohdistettava suomalaisten hyvinvointiin maahantulijoiden hyysäämisen sijaan.

– Me kaikki tiedämme sen, että Suomi on elänyt jo pitkään yli varojensa. Ei ole oikein, että poliitikot kasaavat velkaa jälkipolvien harteille maahantulijoita vastuuttomasti hyysäämällä, Immonen painottaa.

SUOMEN UUTISET