Kerrassaan upea suoritus presidenttiehdokkaaltamme Laura Huhtasaarelta! Hän pääsi mitaleille, kolmannelle sijalle, jätti taakseen viime eduskuntavaalit voittaneen keskustan, monet ex-ministerit ja istuvat mepit ja voitti myös naisten kisan ylivoimaisesti ja mallikkaasti, kehuu perussuomalaisten kansanedustaja ja Uudenmaan perussuomalaiset naiset ry:n puheenjohtaja Arja Juvonen.

– Perussuomalaiset osoittivat myös kaikille epäilijöille, että meillä on uskoa ja rohkeutta antaa myös naiselle mahdollisuus lähteä kisaamaan presidenttiydestä. Meillä on joukossamme myös hyviä ja vahvoja naisia meidän hyvien ja vahvojen miehiemme rinnalla. He antavat myös naisten loistaa. Kukaan ei voi enää väittää meille, että olemme äijäpuolue.

Juvonen toteaa, että paitsi koko Suomessa myös Uudellamaalla on syytä tyytyväisyyteen ja iloon.

– Uudenmaan 25:stä kunnasta 19:sta Laura oli kolmannella sijalla ja kahdessa kunnassa eli Mäntsälässä ja Askolassa kakkospaikalla, iloitsee kansanedustaja ja

Naisten vaaliauto kiersi Suomea

Valtakunnallinen perussuomalaisten naisten kattojärjestö PerusNaiset valjastivat koko Suomen kattavalle vaalikiertueelle Laura- matkailuauton, jolla ajettiin lukuisat kilometrit ympäri Suomea.

– Viime tiistaina Uudenmaan kierroksen päätteeksi auto liikkui Lauralle kakkossijan antaneessa Askolassa, jossa kävimme tervehtimässä kuntalaisia ja paikallisia PS-toimijoita. Laura-matkailuauton ratissa ympäri Suomen olivat olivat vahvat perusnaiset Tina Lindskog Kaustiselta, Sinikka Jylhä Kemistä ja Kirsi Kallio Lempäälästä. Mitkään kilometrit eivät näytä pidättelevän perussuomalaisia naisia, kun he vain päättävät lähteä tien päälle, Juvonen kiittää autoa ajaneita naisia.

– Kun lähdimme Askolassa, pysähdyimme huoltoasemalle paussille. Perässämme ajoi auto, josta huikkasi iloinen pariskunta. Paitsi että he olivat innoissaan kohdatessaan Lauran vaaliauton, saatuaan Laura pinssit, perussuomalaisten lehden ja kolmen naisen intensiivisen poliittisen keskustelutuokion, he halusivat myös liittyä perussuomalaisten puolueeseen. Annoimmekin heille jäsenkaavakkeet puolueeseen liittymiseksi.

Perussuomalaisiin luotetaan vahvasti

Juvosen mielestä nyt saatu vaalitulos antaa uskoa ja voimaa tulevaisuuteen.

– Se on selvä viesti Suomen kansalta ja kentältä, että he eivät ole meitä hylänneet vaan meihin luotetaan vahvasti. Tästä lähdemme puolueena eteenpäin ja teemme kaikkemme, että meidän rakas Suomemme on entistäkin vahvemmin perussuomalainen.

– Suuri kiitos kaikille vaalityötä tehneille, PS-telttojen kasaajille ja purkajille, makkaranpaistajille, kahvinkeittäjille, autokuskeille, mainosten ja lehtien jakajille ympäri Suomen. Olihan massiivinen rutistus ja homma hoidettiin kotiin. Ja Lauralle, sinä vahva perussuomalainen nainen, olemme sinusta niin ylpeitä, Juvonen kiittää.

SUOMEN UUTISET