EU kurittaa suomalaisia maa- ja metsätalousyrittäjiä rankalla kädellä. Perjantain Tuumaustunnilla PS-mepit Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen puhumassa aiheesta klo 12 alkaen.

Euroopan hiili- ja teräsyhteisö syntyi vuonna 1952. Hiili on ollut 70 vuotta yksi yhteisön keskeisistä koossa pitävistä voimista. Mitä tapahtuu, kun hiilineutraalisuustavoitteen hintalappu selviää kaikille jäsenmaille?

Ilmastolakien kautta EU-komissio pyrkii keskusjohtoisesti rajoittamaan jäsenmaiden metsien hakkuita. Luokittelemaan hyvät ja pahat energiantuotannon muodot. Saavatko jäsenmaat päättää jatkossa elinkeinoistaan ja maankäytöstään vai alistetaanko kaikki keskusjohtoista pakkovaltaa muistuttavaan EU-järjestelmään? Mitkä ovat Suomen metsäteollisuuden toimintaedellytykset, kun EU:n ilmastolait lankeavat täysimääräisesti voimaan? Päättävätkö Brysselin komisaarit, paljonko Suomessa saa kaataa metsää? Onko EU kieltämässä ympäristöturpeen eli kasvu- ja kuiviketurpeen käytön? Tappavatko EU:n uudet säädökset suomalaisen maataloustuotannon?

Perussuomalaisten europarlamentaarikot Teuvo Hakkarainen ja Laura Huhtasaari tulevat perjantaina 5.11.2021 klo 12 alkaen avaavat EU:n suunnitelmia ja niiden vaikutuksia suomalaiselle metsäteollisuudelle ja maataloudelle.

Tilaisuutta isännöi työmies Matti Putkonen.

Videota voi katsella myös Suomen Uutisten Youtube-kanavan kautta.

Tervetuloa seuraamaan lähetystä.


Lisäys 5.11. klo 10:45: Joissain tilaisuuden ennakkomainoksissa oli mainittu tilaisuuden alkamisajaksi klo 11. Tilaisuuden alkamisaika on klo 12.

SUOMEN UUTISET