Perussuomalainen Nuoriso on seurannut järkyttyneenä hallituksen kyvyttömyyttä sulkea Suomen itäraja venäläisiltä.

– Elämme maailmassa, jossa Venäjä on kertonut käyvänsä sotaa, ei vain Ukrainaa, vaan koko läntistä maailmaa vastaan. Katsomme, että on täysin vastuutonta sallia yhdenkään venäläisen saapua maahamme Venäjältä. Kannatamme linjaa, jossa riskit minimoidaan ja rajojemme turvallisuus maksimoidaan, Perussuomalainen Nuoriso toteaa tiedotteessaan.

Hallitus antaa ymmärtää, mutta ei toimi

Hallituksen saamattomuudesta johtuen Perussuomalainen Nuoriso käynnisti tänään Helsingin keskustan alueella mainoskampanjan koskien itärajan sulkua. Mainokset näkyvät mainosruuduilla kaupungin alueella.

– Vaikka hallitus nyt antaakin ymmärtää, että se valmistelee nopealla aikataululla muutoksia koskien venäläisten saapumista Suomeen, ei maamme itärajaa olla siltikään sulkemassa. On täysin vastuutonta, että Ukrainassa viattomia ihmisiä kuolee päivästä toiseen ja me täällä Suomessa sallimme kansamurhaajavaltion asukkaiden vierailla lomailemassa ja shoppailemassa. Raja pitää sulkea välittömästi, toteaa järjestön puheenjohtaja Miko Bergbom.

PS-Nuoriso toteuttaa kampanjaa tarpeelliseksi katsomansa ajan, kunnes hallitus ryhtyy kuuntelemaan kansan selvää enemmistöä asiassa.

SUOMEN UUTISET