– Heti vaalien jälkeen Antti Rinne jopa kehuskeli iltapäivälehdissä, että perussuomalaisten jättämisestä hallituksen ulkopuolelle on jo sovittu äänestystuloksesta riippumatta. Tällainen suhmurointi on äänestäjien pettämistä, perussuomalaisten työmies Matti Putkonen jyrähti tuumaustunnilla.

Suomalaiset vaelsivat sunnuntaina äänestysuurnille voidakseen muuttaa maamme politiikan suunnan.

– Äänestäjät eivät kuitenkaan tienneet, että kabineteissa oli jo sovittu perussuomalaisten jättämisestä hallituksen ulkopuolelle, jyrisee perussuomalaisten työmies Matti Putkonen.

Ilmastohysteria vain kiihtyy

Sipilän hallituksen aloittama kansalaisia ja teollisuuttamme kurittava ilmastopolitiikka vain kiihtyy ja sosiaaliturvan rahoituspohjan romuttava maahanmuuttopolitiikka vain pahenee.

– Suomalaisilla on toukokuun 26. päivänä mahdollisuus antaa vahva todellinen kuitti näille demokratian ja kansanvallan häpäiseville suhmuroijille, Putkonen sanoo.

Direktiivit hämmentävät kansaa

Koko EU-jäsenyytemme ajan eri hallitukset ovat perustelleet kansalaisia hämmentäneitä lakiesityksiään EU-direktiiveillä. Direktiivi on kuitenkin vain tavoitetaso, josta tulee laki vasta kansallisen sovellutuksen kautta.

– Tämä sovellutusvaihe jää suomalaisessa demokratiassa toteutumatta lähes kaikissa elämää säätelevissä säännöksissä. Siksi meillä ei saa syödä rantakalliolla perattua ahventa eikä se kelpaa edes Kuopiolaisen Hanna Partasen kalakukon täytteeksi leikkipuistotätien leikkiohjekirjasäännöksestä puhumattakaan.

Maahanmuuttokriittisillä näytön paikka

Putkosen mukaan Suomen tuleva hallitus tulee perustelemaan kansaa ja teollisuutta kuristavan politiikkansa EU-parlamentin ilmasto- ja maahanmuuttopoliittisiin linjauksiin.

– Siksi jokaisen EU-, ilmasto- ja maahanmuuttokriittisen on aivan välttämättä mentävä äänestämään. EU-parlamenttiin tarvitaan vahva edustus puolustamaan suomalaisia ja ennen kaikkea suomalaista teollisuutta. Nyt on näytön paikka, toteaa Putkonen.

SUOMEN UUTISET