SDP:n julkaisemat kasvutoimet ovat herättäneet kummastusta perussuomalaisten eduskuntaryhmässä. Ryhmän 1. varapuheenjohtaja Jenna Simula syyttää SDP:tä piittaamattomuudesta valtion taloutta kohtaan.


SDP:n kasvutoimet ovat melkoisia juhannustaikoja. Hintalappua ei ole, ja vaikutukset jäävät hämäriksi. Tämä ei tietysti yllätä, kun demarit jättivät aiempienkin ehdotustensa vaikutusarviot julkaisematta, Jenna Simula kommentoi.

SDP haluaa potkia eläkeläiset töihin

Simulan mukaan SDP myös eriarvoistaa ihmisiä ehdottamalla ulkomaalaisille alempaa tuloverotusta, yrityksille yritystukea maahanmuuttajien palkkaamiseksi, ja ulkomaalaisten muuttokuluista puolue tekisi verovapaan henkilöstöedun.

– Demarit ehdottavat uutta yritystukea, vaikka samaan aikaan yritystukia on vasemmistopuolueiden toimesta nimenomaisesti paheksuttu suureen ääneen koko kevään ajan, Simula kritisoi.

– Demareiden vaihtoehto pohjaa käytännössä siihen, että he haluavat potkia eläkeläiset töihin, ja haalia Suomeen yhä enemmän ulkomaista työvoimaa laskematta kuitenkaan hintalappua sille, mitä näiden työntekijöiden kustannukset, kuten perheiden tuominen Suomeen maksaa valtiolle.

SUOMEN UUTISET