-Vastuuvirkamiehet kieltäytyvät kommentoinnista sekoiltuaan ensin vastauksissaan. Tukia nauttineet keskustapoliitikot vaikenevat. Aika merkillistä, perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kommentoi Suomi-Venäjä-seuran rahasotkuja.

Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Riikka Purra kommentoi sosiaalisen median kanavillaan Suomi-Venäjä-seuran rahasotkujen viimeisintä käännettä.

Talouselämä uutisoi tänään, että Suomi-Venäjä-seura on käyttänyt väärin valtion tukea. Avustusehtojen vastaisesti tapahtuneessa menettelyssä on kyse vuokrarahojen kierrätyksestä seuran omistamaan yhtiöön.

Vuosien ajan laittomasti veronmaksajien rahaa

Purra kirjoittaa:

-Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa ei ole korruptiota…Vai onko? Keskustaa lähellä oleva Suomi-Venäjä-seura nostaa vuosien ajan laittomasti veronmaksajien rahaa. Ministeriö tarkastaa omalla valvontavastuullaan olevat tuet vasta, kun media kysyy. Tarkastus rajataan eriskummallisesti, ja lisäksi ministeriö lupailee lakiin perustumattoman vapaaehtoisen palautusmahdollisuuden.

-Vastuuvirkamiehet kieltäytyvät kommentoinnista sekoiltuaan ensin vastauksissaan. Tukia nauttineet keskustapoliitikot vaikenevat. Aika merkillistä? Varsinkin maassa, jossa ei ole korruptiota.

Suomi-Venäjä-seurassa välinpitämätöntä taloudenpitoa

Keskustavetoinen Suomi-Venäjä-seura on viime vuosina vastaanottanut suuria summia valtionavustuksina opetus- ja kulttuuriministeriöltä (OKM).

Suomi-Venäjä-seuran edellinen puheenjohtaja, keskustan kansanedustaja Petri Honkonen kuitenkin esitti aiemmin , että hänellä ei ole tietoa , miten seuran saamat tukirahat on tarkoitus käyttää. OKM:n valtionavustusohjeiden mukaan avustusta kuitenkin saa käyttää vain siihen tarkoitukseen, johon se on myönnetty.

SUOMEN UUTISET