Poliisitaustainen kansanedustaja Tom Packalén (ps.) esittää blogissaan keinoja seksuaalirikosongelmaan.

– Yhteiskunta ei ole pystynyt pitämään huolta suomalaisten lasten ja nuorten tyttöjen turvallisuudesta. Näin on pakko Oulun seudulta kantautuvien uutisten perusteella todeta. Perjantaina poliisi kertoi, että alle 15-vuotiaita uhreja on löytynyt lisää, samoin kuin maahanmuuttajataustaisia epäiltyjäkin. Lisäksi poliisi vahvisti, että yksi uhreista on viime syksynä kuollut. Syvä osanottoni uhreille ja heidän läheisilleen, Packalén kirjoittaa US-blogissaan.

”Pitää lähteä siitä, että kaikki, joilla ei ole maassaolon edellytyksiä, sijoitetaan paluulentoa odottamaan paikkaan, jossa heidän aiheuttamansa vaara ympäröivälle yhteiskunnalle on minimaalinen. Tällaisia paikkoja löytyy esimerkiksi Isosaaresta ja Lapista.

– Tekisi mieli haukkua hallitusta, joka on näin pahasti epäonnistunut sisäisen turvallisuuden kanssa. On kuitenkin pakko vedota siihen tämän hulluuden lopettamiseksi. Sisäministeri Mykkänen virittelee toimenpideohjelmaa, pahasti myöhässä. Ohjelman sisällön on oltava kunnollinen ja konkreettinen. Enemmistölle suomalaisista eivät pääministerin nuhteet ja sisäministerin puuhastelu riitä.

– Minusta ohjelmassa pitää lähteä siitä, että kaikki, joilla ei ole maassaolon edellytyksiä, sijoitetaan paluulentoa odottamaan paikkaan, jossa heidän aiheuttamansa vaara ympäröivälle yhteiskunnalle on minimaalinen. Tällaisia paikkoja löytyy esimerkiksi Isosaaresta ja Lapista.

Packalén arvioi, etteivät ääriliberaalit ja vihervasemmisto hänen ehdotustaan niele.

– Jälleen kerran saamme kuulla, kuinka suomalainenkin raiskaa. Se ei ole mikään puolustus eikä varsinkaan poista erityisesti lapsia uhkaavaa vaaraa, joka on jo konkretisoitunut kauhistuttaviksi tapahtumiksi. Kysynkin vastapainoksi, onko vihervasemmisto valmis välikysymykseen, jos hallituksen toimet jäävät vajaiksi?

SUOMEN UUTISET