Euroopan parlamentin jäsen Teuvo Hakkarainen muistutti kollegoitaan tiistai-iltana Strasbourgissa totuudesta liittyen juutalaisten kokemaan vainoon Euroopassa.

Euroopan parlamentin antisemitismin, rasismin ja vihan torjuntaa Euroopassa käsitelleeseen täysistuntokeskusteluun osallistunut Teuvo Hakkarainen muistutti. Juutalaisille suunnatun kyselytutkimuksen mukaan ääri-islamismi on heidän suurin uhkansa Euroopassa.

Hakkarainen vaati, että kaikkeen juutalaisten kokemaan vainoon on puututtava lujin ottein. Äärimuslimien jälkeen juutalaiset kokevat suurimpana uhkanaan äärivasemmiston ja sitten äärioikeiston.

Rasismia huudetaan, kun asiaperusteet loppuvat

Euroopan parlamentissa kansallismielistä Identiteetti ja demokratia -ryhmää edustavan Hakkaraisen mukaan EU-eliitin ja valtamedian harjoittamalla kansallismielisten demonisoimisella on epärehelliset poliittiset tarkoitusperät.

– Vihapuhe on uussanastoa, jolla käydään toisinajattelijoiden eli kansallismielisten kimppuun. Sen perusteella jaetaan jopa tuomioita eri oikeusasteissa, Hakkarainen hyökkäsi EU:n epädemokraattisia voimia vastaan.

Hakkaraisen mukaan rasismi on sanana kokenut täydellisen inflaation. Rasismi-sanaa käytetään hänen mukaansa nykyään silloin, kun omat asiaperusteet loppuvat.

SUOMEN UUTISET