Puheenjohtaja Jussi Halla-aho syyttää ulko- ja sisäministeriötä valehtelusta ja salailusta.

Halla-aho kirjoittaa:

”On epäuskottavaa ja epätodennäköistä, että Isis-naiset olisivat päässeet ulos leiriltä tai Turkin rajan yli omin avuin. Kysymys kuuluu, mitä Suomen ulkoministeriön asiamies on alueella tehnyt ja kenelle on maksettu. Mahdollisesti Isisille. Isisin ja vihreiden tavoitteet kohtaavat siinä, että kumpikin haluaa fanaatikkojen palaavan länsimaihin jatkamaan tihutöitään.

On itsepetosta kuvitella, että Suomeen tulevia Isis-naisia saataisiin vastuuseen mistään. Uhrit ovat kuolleita, ja naiset ovat pysyvästi naamioituja. Eikä oleellista edes ole se, ovatko he konkreettisesti syyllistyneet mihinkään. He kannattavat veristä ja primitiivistä ideologiaa ja edistävät sen leviämistä Suomessa.

”Viimevuotisessa Korpi-operaatiossa kaikki Isis-naiset pyrittiin tuomaan Suomeen. Medialle ja eduskunnalle valehdeltiin härskisti operaation olemassaolosta kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen.”

On erittäin huolestuttavaa, että ulkoasiainhallinto ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö ovat vihreiden kaltaisen liikkeen hallussa. Viimevuotisessa Korpi-operaatiossa kaikki Isis-naiset pyrittiin tuomaan Suomeen. Medialle ja eduskunnalle valehdeltiin härskisti operaation olemassaolosta kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen.

Kevättalvella sisäministeri Ohisalo ryhtyi Erdoganin kumppaniksi ja yritti sabotoida Turkin masinoiman siirtolaisinvaasion torjuntaa Kreikan rajalla. Perussuomalaiset vetivät koronakriisin puhjettua herrasmiesmäisesti välikysymyksensä pois, mutta pandemia ei ole hillinnyt Ohisalon ja kumppaneiden vimmaista projektia maahanmuuttolainsäädännön rikkomiseksi pala kerrallaan. Hetki sitten annettiin työskentelyoikeus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Nyt eduskuntaan on tulossa esitys, joka ulottaa alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitetut palvelut ja edut 25-vuotiaille.

Ulkoministeriön pitäisi edistää Suomen etua ulkomailla ja sisäministeriön suomalaisten turvallisuutta kotimaassa. Kumpikaan ei tee tällä hetkellä kumpaakaan. Kumpikin on valjastettu edistämään vihreää maahanmuuttoagendaa. Keskusta ja demarit ovat sen tahdottomia tukimiehiä.”

SUOMEN UUTISET