Ylen julkaiseman mielipidemittauksen mukaan perussuomalaisten kannatus on noussut 10,3 prosenttiin.

– Suunta on oikea, ja sen jatkuminen on ainoastaan oman tekemisen laadusta ja uskottavuudesta kiinni, sanoo perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

– Kannatuspotentiaalia Suomen ainoalla maahanmuuttokriittisellä ja oman kansan etusijalle asettavalla puolueella on vielä paljon enemmän.

”Henki on ollut erinomainen”

Halla-aho kommentoi tuoreita kannatuslukuja Facebook-päivityksessään, jossa hän antaa kiitosta kenttäväelle, valtuutetuille, kansanedustajille, ryhmäkanslialle ja puoluetoimistolle hyvin tehdystä työstä.

– Henki on ollut erinomainen, ja nousevat käyrät parantavat sitä entisestään. Myös uusia tekijöitä tarvitaan, joten tervetuloa mukaan!

SDP:n ja sinisten käyrät alaspäin

Perussuomalaiset nostivat kannatustaan edellisestä kyselystä 1,5 prosenttiyksikköä eli pelkkää nousua oli enemmän kuin perussuomalaisten eduskuntaryhmästä kesäkuussa loikanneilla sinisillä kannatusta. Sinisiä kannattaa vain 1,4 % kyselyyn vastanneista.

Kokoomusta kannattaa Taloustutkimuksen tekemän kyselyn mukaan 20,8 %, vihreitä 17,8 % ja keskustaa 16,2 % suomalaisista. SDP:n kannatus on laskenut jo 15,6 prosenttiin.

SUOMEN UUTISET