Sunnuntain al-Hol-kotiutuslentoa koskeva uutinen on saanut sosiaalisen median kiehumaan. Useat perussuomalaiset kansanedustajat ovat kommentoineet hallituksen päätöstä isisläisten tuomisesta Suomeen.

Kansanedustaja Sanna Antikainen (ps.): ”Hallituksen joululahja Suomen kansalle: isis-äidit jouluksi kotiin.”

Kansanedustaja Veikko Vallin (ps.): ”Päivi Räsäsestä käynnissä useita rikostutkintoja. Isis-naisista ei yhtään. Oikeusvaltio?”

Kansanedustaja Riikka Purra (ps.): ”Koko pitkä al-Hol-seikkailu on ollut alusta tähän saakka pelkkää sumutusta, pimitystä, valehtelua ja salailua. Hallitus on pitänyt oppositiota pilkkanaan. Eikä ole yllättävää, että kaapunaiset tuodaan eduskunnan istuntotauon kynnyksellä, kun viimeinen kyselytuntikin on takana.”

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) Facebookissa: ”Suomi tukee islamistista terrorismia monin tavoin. Kelan rahaa virtaa kurkunkatkojille, mutta tämän lisäksi Suomi on täydellinen turvasatama, jonne voi palata jäähdyttelemään, kun sotaonni kääntyy. Ketään ei tuomita, ketään ei syytetä, yhtäkään esitutkintaa ei käynnistetä.”

Kansanedustaja Mika Niikko (ps.) kysyy Twitterissä: ”Onko yhtään Suomeen tuotua naista pidätetty, syytetty terroristijärjestöön kuulumisesta ja osallisuudesta ihmisyyden vastaisiin rikoksiin kuten Saksassa? Onko lapsia huostaanotettu? Tuskin. Kalustettu asunto, silittelyä ja selittelyä ja ”normaaliin arkeen” niinkö?”

Kansanedustaja Jani Mäkelä (ps.): ”Tämän päivän opetus. Mene ulkomaille, joudu ongelmiin tai sairastu. Se on oma ongelmasi ja ulkoministeriö auttaa jos huvittaa. Mutta lähdepä terroristijärjestöön, niin paluusi takaisin kunniakansalaisena on ihmisoikeus!”

Kansanedustaja Mari Rantanen (ps.): ”Hyvä se on esiintyä kirkasotsaisena maailmanparantajana kun on selvää, ettei terroristit asu naapurissa eikä lapset käy samaa koulua aivopestyjen lasten kanssa. He sijoittuvat tavallisten suomalaisten ja jopa kotimaastaan isisiä paenneiden naapurustoon ja kouluihin.”

SUOMEN UUTISET