Puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi ajankohtaisia, Helsinkiin liittyviä asioita tänään perjantaina klo 10 julkaistulla videolla.

Youtube, 4 min.

Halla-aho kommentoi videolla:

”Minä uskon vapaisiin kansalaisiin, jotka osaavat itse päättää, mitä he elämältään haluavat. Päättäjien tehtävä ei ole keksiä ihmisille visioita. Päättäjien tehtävä on tunnistaa, torjua ja ratkaista epäkohtia, jotka estävät ihmisiä toteuttamasta omia visioitaan.

Kun pohdit omaa äänestyspäätöstäsi, kysy ehdokkaalta, mikä hänen mielestään on ongelma. Jos ehdokas ei tunnista ongelmaa, on aivan varmaa, että hänellä ei ole siihen ratkaisuakaan.

Minun mielestäni Helsingin tärkeimpiä ongelmia ovat asumisen sietämätön hinta, koulujen ja asuinalueiden eriytyminen, huumekauppa, turvattomuus, rikollisuus ja rikollisuuden uhka. Nämä epäkohdat estävät monia ihmisiä elämästä sellaista elämää, jota he haluaisivat elää.

Helsingin useimpien ongelmien takana on surkea väestökehitys. Pääkaupungin niin sanottu muuttovoitto koostuu pääasiassa maahanmuutosta, joko suoraan ulkomailta tai muun Suomen kautta. Vieraskielinen väestö on kymmenkertaistunut 30 vuodessa. Seuraavien 15 vuoden aikana maahanmuuttajien määrän ennustetaan kaksinkertaistuvan nykyisestä. Joka neljäs Helsingin asukas on vieraskielinen vuonna 2035.

Nopeimmin kasvavat ne ryhmät, joiden työllistyminen on kaikkein heikointa. Helsingistä muuttaa pois veronmaksajia, ja tilalle tulee sosiaaliturva-asiakkaita. Yli puolet pääkaupunkiseudun toimeentulotuen saajista on ulkomaalaistaustaisia. Helsinki on globaali sosiaalitoimisto.

Heikkotasoinen maahanmuutto rapauttaa palveluja ja niiden rahoituspohjaa, nostaa asumisen hintaa, kasvattaa halpatyömarkkinoita, lisää etenkin nuoriin kohdistuvaa rikollisuutta ja ghettouttaa lähiöitä ja niiden kouluja. Naapurimaa Ruotsi näyttää, mihin tämä kehitys johtaa.

Helsingin nykyisen johdon mielestä mitään ongelmaa ei ole. Niinpä ei ole ratkaisujakaan.

Helsingin ei tarvitse olla maailmankaupunki, eikä sen tarvitse kilpailla maailman metropolien kanssa asukasluvusta. Sen ei tarvitse olla sateenkaaripääkaupunki eikä ilmastopääkaupunki. Helsingin ei tarvitse olla monikulttuurinen eikä monikielinen. Sen sijaan Helsingin pitää olla turvallinen, siisti, viihtyisä ja kohtuuhintainen kaupunki omille asukkailleen. Lapsille, nuorille, opiskelijoille, työssäkäyville, yrittäjille ja eläkeläisille. Sellainen Helsinki on houkutteleva myös investoinneille, turisteille ja uusille veronmaksajille.

Jos tämä on sinunkin näkemyksesi hyvästä Helsingistä, äänestä huhtikuun kuntavaaleissa perussuomalaisia. Samalla äänestät minua Helsingin seuraavaksi pormestariksi.”

Asiasta kertoo myös perussuomalaisten Helsingin piiri.

SUOMEN UUTISET