Perussuomalaisten riveistä on tänään kommentoitu Oulusta kantautuneita kammottavia seksuaalirikoksiin liittyviä uutisia.

Pitkäaikainen kansanedustaja Toimi Kankaanniemi muistuttaa PS:n yrittäneen nostaa sisäistä turvallisuutta keskusteluun. Tämä ei käynyt muille puolueille.

– Sanon vain sen, että se mitä tänään on uutisoitu, ei valitettavasti jää tähän. Ellei sitten pian saada jotain rajaa, kommentoi Juho Eerola Facebookissa.

Useampi perussuomalainen kyseenalaistaa pääministeri Juha Sipilän (kesk.) toimet.

– Monikulttuurinen painajainen paisuu aina vain lisää. Ottaako sisäministeri ja/tai pääministeri vastuun ja eroaa, kansanedustaja Jani Mäkelä (ps.) kysyy Twitterissä.

Kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps.) moittii poliisin resurssien väärää kohdentamista..

.. ja puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) puolestaan sisäministeri Kai Mykkäsen (kesk.) valmiutta ”harkita jämököitä toimenpiteitä”:

Oululainen kaupunginvaltuutettu Sebastian Tynkkynen (ps.) vaatii Sipilän eroa:

Toinen oululainen perussuomalaisvaltuutettu Jenna Simula pitää Sipilän lausumia kaksinaamaisina:

Pääministeri Sipilä on syvän inhon, suomalaiset vihan, vallassa. Nyt pääministeri yrittää kertoa ymmärtävänsä…

Julkaissut Jenna Simula Perjantaina 11. tammikuuta 2019


Poliittinen suunnittelija Riikka Purra (ps.) toteaa videolla, ettei seksuaalirikollisuusongelma poistu sillä, että muut puolueet ja Helsingin Sanomat sättivät perussuomalaisia:

Oulu ja seksuaalirikosepidemia

Kehitysmaista ja primitiivisistä kulttuureista saapuva maahanmuutto ei ole luonnonvoima. Lasten saalistaminen ja seksuaalirikosepidemia Oulussa eivät ole luonnonvoimia. Meidän ei tarvitse hyväksyä tätä. Haitallista maahanmuuttoa voidaan ja sitä pitää rajoittaa.

Julkaissut Riikka Purra Perjantaina 11. tammikuuta 2019


SUOMEN UUTISET