Perussuomalaiset Naiset ovat ylpeitä perussuomalaisten vaali- ja maahanmuutto-ohjelmasta. Naiset kehuvat erityisesti turvallisuus-, työ- ja ympäristölinjauksia sekä heikompien aseman huomioimista.

– Turvallisuuteen vaikuttaa erityisesti maahanmuuttopolitiikka. Vain perussuomalaisilla on tähän aito vaihtoehto, joka muuttaa asioita. Me emme selittele. Olemme esittäneet ja tulemme esittämään tiukkoja ja konkreettisia toimia jatkossakin – ainoana puolueena, Perussuomalaisten Naisten puheenjohtaja, kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa toteaa.

Perussuomalaisten tavoitteena on lopettaa kokonaan kaikki sellainen maahanmuutto, joka on haitallista Suomelle ja suomalaisille.

Suomalaiset voivat huonosti

Elomaa korostaa, että perussuomalaiset kohdentaisivat muun muassa haittamaahanmuuttoon kohdennetut rahat parempaan suomalaisten hyvinvointiin. Perussuomalaisten teettämän tutkimuksen mukaan valtaosa kansasta haluaa kohdentaa rahat juuri näin.

– Lisäksi sillä tuella, joka annetaan Suomessa, saadaan paljon suurempi vaikutus suuremmalle ihmisryhmälle pakolaisleireillä, Elomaa huomauttaa.

– Me kaikki tiedämme, mihin kuntoon esimerkiksi vanhustenhoito on mennyt. Perusterveydenhuolto tökkii ja nuorten syrjäytymisluvut ovat järkyttäviä. Näihin me haluamme kohdentaa varoja ja ohjelmamme ovat vastaus niille, jotka ajattelevat kanssamme samalla tavalla, Elomaa täsmentää.

Kotimainen työ etusijalle

Myös ympäristö on huomioitu perussuomalaisten ohjelmissa. Elomaa ihmettelee, miksi perussuomalaisia usein pidetään puolueena, joka ei ajattele ympäristöasioita.

– Päinvastoin. Me haluamme pitää työn täällä, jossa ympäristöstä välitetään. Me emme halua, että ylikansalliset jätit varastavat luonnonvarojamme, saati sitä, että typerällä ja kalliilla politiikalla työt karkaavat Suomesta sinne, jossa ympäristöstä ei välitetä. Suomalainen työ ja yrittäjyys ovat ekotekoja.

SUOMEN UUTISET