Perussuomalaiset Naiset tukevat vahvasti omaa ehdokastaan Laura Huhtasaarta presidentiksi. Naisten vaaliauto on tuttu näky ympäri Suomea ja autolla on kahvitettu jo suuri joukko kävijöitä.

– On ollut hienoa todeta, että Lauran ehdokkuus vetää tapaamispaikoille runsaasti niitä ihmisiä, jotka eivät periaatteessa politiikasta välitä, sanoo Perussuomalaisten Naisten tuore puheenjohtaja Ritva ”Kike” Elomaa.

Osaavia naisia luottamustehtävissä

Elomaa iloitsee, että Perussuomalaisten Naisten jäsenmäärä kasvaa koko ajan.

– Meillä on kunnallisissa luottamustehtävissä osaavia naisia ympäri Suomen. Kaikki eivät kuitenkaan halua tai ehdi kuntapolitiikassa toimia, vaan ovat mukana arvokkaassa kenttätyössä oman puolueen eteen. Tämä into ja hyvä meininki on näkynyt koko ajan presidentinvaalien lähestyessä, Elomaa kiittelee.

– Meillä on pelissä mukana loistava ehdokas, perussuomalainen nainen, jonka vahvat kannanotot ja vakuuttava esiintyminen ovat innostaneet kenttää entisestään.

Huhtasaari puhuu tärkeistä asioista

Elomaa sanoo Huhtasaaren nostaneen esille myös PS-Naisten esittämiä huolenaiheita.

– Huhtasaari on puhunut turvallisuudesta, tasa-arvosta, 90-luvun laman uhreista, pienipalkkaisten naisten asemasta sekä lapsia kotona kasvattaneiden eläkkeistä. Nämä asiat ovat korkealla myös perusnaisten arvoasteikolla, Elomaa painottaa.

SUOMEN UUTISET