Cambridgen yliopistossa tohtoriksi väitellyt Sakari Puisto pitää keskeisenä tavoitteena Suomen talouden uudistumiskyvyn ja elinvoiman palauttamista.

Puisto näkee kriittisinä ongelmina suomalaisen opetusjärjestelmän tulosten heikkenemisen, rahan syytämisen toissijaisiin kohteisiin sekä rajaturvallisuuden ja muuttoliikkeen hallinnan.

Sakari Puisto esittelee kirja-artikkeliaan perjantain Tuunaustunnilla. Youtube, 20 min 43 sek.

– Perussuomalaiset ovat puhuneet paljon rahan syytämisestä ulkoisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi EU-jäsenmaksuihin tai maahanmuuttoon. Näihin pureutuminen on tärkeää, mutta lisäksi on tärkeää pureutua oman yhteiskuntamme epäkohtiin, jotka palvelevat suomalaisten sijaan eturyhmien intressejä. Nuorisotyössä on leikattu ronskisti. Poliisin määrärahat ovat lasku-uralla, vaikka sisäinen turvallisuus heikkenee. Miljardien yritystukien viidakkoon ei oltu valmiita kajoamaan. Yritystuissa puhutaan vuosittain summasta, jonka mittaluokka vastaa hävittäjähankintoja. Puisto huomauttaa.

Puisto kertoi ajatuksistaan perjantain tuumaustunnilla Veroja, velkaa ja kaverikapitalismia –kirjan julkaisutilaisuudessa.

Katso koko tilaisuus täältä.

SUOMEN UUTISET