Vaali lähestyvät, vauhti kiihtyy. Puheenjohtaja Riikka Purra ja kansanedustaja Lulu Ranne esittelevät energia- ja ilmastopolittisen sinivalkoisen siirtymän. Suora lähetys torstaina 23.3 klo 11 alkaen.

Tutustu ohjelmaan tästä >

Tilaisuus lähetetään suorana Youtube-lähetyksenä klo 11 alkaen:

Perussuomalaiset haluaa tehdä energia- ja ilmastopolitiikkaa teknologisesti ja taloudellisesti järkevällä ja kestävällä tavalla. Sinivalkoisen siirtymän ohjelmassa kuvataan keinoja, joilla sekä minimoidaan hiilidioksidipäästöjä maailmanlaajuisesti että lasketaan energian hintoja Suomessa. Ohjelman toimenpiteillä uudistetaan ilmastopolitiikkaa ja saadaan teollisuus luomaan uusia työpaikkoja ja lisäarvoa. Ei kieltoja tai ilmastoposeeraamista vaan teknologian hyödyntämistä ja järkeä. Suomella on mahdollisuus olla ilmastopolitiikan edelläkävijä, mutta ei tavalla, jota nyt sekä hallitus että kokoomus voimalla ajavat.

Sinivalkoisen siirtymän ohjelma esitellään työmiehen tuumaustunnilla torstaina 23.2.2023 klo 11 alkaen. Puheenjohtaja Riikka Purra pitää poliittisen tilannekatsauksen ja eduskuntaryhmän 2. varapuheenjohtaja Lulu Ranne esittelee ohjelman.

Voit katsoa lähetystä myös Suomen Uutisten Youtube-kanavan kautta. Tervetuloa mukaan!

SUOMEN UUTISET