”Puolue ei voi olla vain yhden asian liike vaan sosiaali- ja terveyspolitiikka ja arjen asiat on pidettävä myös tiukasti mukana. Ne asiat puhuttavat perussuomalaista äänestäjäkuntaa ja kansalaisia turuilla ja toreilla ja niihin on kyettävä vastaamaan. Suomen ikääntymispommi, terveydenhuollon kysymykset, arkipäivän jaksaminen ja työelämän haasteet, perheiden ruuhkavuodet, päivähoitokysymykset, suomalaisen saattohoidon kuntoon laittaminen”, listaa perussuomalaisten varapuheenjohtajuutta tavoitteleva kansanedustaja Arja Juvonen tiedotteessaan sunnuntaina.

Juvonen painottaa, että kenttä on nostettava keskiöön ja jäsenistöä arvostettava ja sen keskelle mentävä.

– Olen kiertänyt kansanedustajana koko ajan politiikassa toimiessani myös vaalipiirini Uudenmaan ulkopuolella. Mielestäni kansanedustajalla on koko Suomi rajana. Puolueen puheenjohtajistolla vastuu kentästä on vieläkin suurempi, Juvonen painottaa.

– Eilen olin Lapin PS-piirin kevätkokouksessa Rovaniemellä, jossa vastaanotto oli odotettu ja koin, että se innosti myös jäseniä uuteen kauteen kunnallispolitiikassa. Tänään menen Pieksämäelle. Paitsi kiertää, kenttää tulee myös tiedottaa. Se on ollut puolueessamme tällä hetkellä ontuvaa. Muun muuassa sotesta ei ole tarpeeksi tietoa ja siksi kentälle on vietävä esimerkiksi selkosote.

SUOMEN UUTISET