Eduskunnan varapuhemiehenä toiminut veteraanipoliitikko Anssi Joutsenlahti (ps.) höykyttää panikoivia puolueita, jotka ovat aiemmin ajaneet alas sisäistä turvallisuutta, mutta jotka ovat viime päivien uutisoinnin myötä havahtuneet karuun todellisuuteen.

Anssi Joutsenlahti kirjoittaa: ”Kaikki puolueet ajavat nyt poliisien määrän lisäämistä, vaikka hyvin muistan viime vaalikaudella, kun hallitus: kokoomus, demarit, vihreät, vasemmistoliitto, rkp, kd vähensivät voimakkaasti poliisivirkoja, nyt kaikki ovat mukamas lisäämässä ja rangaistuksia koventamassa. Mikään ei ole niin voimakasta kuin äänestäjien pelko. Sehän näkyi jo viime gallupeissa! Ja vieläkö joku voi väittää, etteikö äänestäminen vaikuta?”

– Äänestäjien pelko viisauden alku, Joutsenlahti kiteyttää.

Kansalaisaloiteelle hurja suosio lyhyessä ajassa

Joutsenlahti huomauttaa myös käynnissä olevan kansalaisaloitteen saamasta valtavasta suosiosta. Aloitteella esitetään seksuaalirikollisten karkottamista.

Kyllä on puolueet saaneet sätkyn. Vuorokaudessa jo 38000 raja rikkoutunut kansanlaisaloitteessa maahanmuuttajien seksuaalirikosten tekijöiden karkottamiseksi.

Joutsenlahti kommentoi asiaa sunnuntai-iltana illalla Facebook-sivuillaan. Aamuun mennessä kansalaisaloitteen 50 000 allekirjoituksen raja oli jo mennyt rikki. Asiasta kertoi muun muassa IL.

SUOMEN UUTISET