Yhdysvalloissa presidentille haistattelusta on tullut suosittu kansanhuvi. Bidenia pilkkaavia rytmikkäitä huutoja kuuluu yhä useamman urheilutapahtuman tai konsertin katsomossa.

Presidentti Joe Biden ei ole suosittu kaikkien amerikkalaisten silmissä. MetLife-stadionilla New Jerseyssä käydyssä amerikkalaisen jalkapallon ottelussa yleisö puhkesi huutamaan rytmikkäästi ”Haista v*ttu, Joe Biden!”, kertoo Newsweek-lehti. Samaa huutoa on viime viikkoina kuultu useiden urheilutapahtumien ja konserttien katsomoissa.

Sosiaalisessa mediassa kiertää paljon videoita näistä yleisön presidentti Bidenille kohdistamista ”kannustushuudoista”. Tällä ”F*ck Joe Biden” -ilmiöllä on myös oma aihetunniste: #FJB.

Bidenille haistattelu on myös poikinut uuden meemin: ”Let’s go Brandon”. Vitsi sai alkunsa siitä, kun NBC:n urheilutoimittaja Kelli Stavast haastatteli NASCAR-kilpa-ajon voittanutta Brandon Brownia. Toimittaja kuuli yleisön ”F*ck Joe Biden” -huudon väärin ja kertoi innoissaan Brandonille, että yleisökin siellä hurraa sinua ”Let’s go Brandon” -huudoillaan. Nettivitsi oli syntynyt.

SUOMEN UUTISET