Perinteisessä ja sosiaalisessa mediassa on tunnetusti laaja ja aggressiivinen armeija, joka selittelee parhain päin pääministeri Marinin tekemisiä, kirjoittaa perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho.

Jussi Halla-ahon mielestä Sanna Marinin vannoutuneiden ihailijoiden kannattaisi pohtia muutamaa asiaa.

– Kun Marinin kaikki töppäilyt painetaan villaisella tai jopa spinnataan ihailtavaksi naisenergiaksi, tämä ei ole omiaan vähentämään sekoilua. Päin vastoin, se kannustaa jatkamaan sitä. Voi jopa olla, että Marinin käytös on tarkoituksellista. Hän selvästi nauttii kehujen kohteena ja huomion keskipisteenä olemisesta.

– On vaikea uskoa häntä niin yksinkertaiseksi, ettei hän ymmärtäisi yksityistiloissa JA ravintoloissa tapahtuvan biletyksen päätyvän videoille ja julkisuuteen, Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

”Faniarmeijalle iskee krapula”

Halla-aho mukaan ”se, että muut ihailevat ja selittelevät hänen toimintaansa, tuntuu todennäköisesti erittäin voimaannuttavalta.”

– Siihen tunteeseen voi jäädä koukkuun. Saman ihailun ja sen tuottaman mielihyvän saaminen edellyttää alati kiihtyviä kierroksia.

– Ennemmin tai myöhemmin Marin bilettää itsensä kumoon, taika haihtuu ja faniarmeijalle iskee krapula. Aletaan pohtia, että olisikohan pitänyt sanoa jotakin kriittistä jo hyvän sään aikana ja estää eskalaatiokierre. Kun se aika tulee, tämänhetkiset fanituskirjoitukset tulevat näyttäytymään varsin kummallisina. Länsimaiselle elämänmenolle vieraana sokeana henkilökulttina.

SUOMEN UUTISET