Perussuomalainen Nuoriso vaatii Sanna Marinin hoitamaan työnsä. Oppositiopuolueet ovat tivanneet pääministeriltä vastauksia lukuisiin kysymyksiin läpi vuoden, mutta vastausta ei tule kuin pakon edessä asioista, jotka eivät edes liity pääministerin tehtävänkuvaan.

Perussuomalainen Nuoriso huomauttaa, ettei hallitus ole kyennyt vastaamaan tulevan talven uhkakuviin.

Suomalaiset eivät ole saaneet vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

– Kuinka energiakriisi ratkaistaan?
– Kuinka hallitus aikoo tukea suomalaisia hintojen noustessa?
– Kuinka valtion holtiton velkaantuminen saadaan kuriin?
– Miten hoitajapula ratkaistaan ja miksi hallitus ei ole tehnyt asialle mitään?

– Moni suomalainen on alkanut kyseenalaistamaan Sanna Marinin suosion taustat. On täysin selvää, että emme ole saaneet viimeisinä kuukausina mihinkään poliittisiin kysymyksiin vastauksia, vaan hallituksen ja erityisesti demareiden kannatus on levännyt Marinin festariesiintymisten varassa. Kuinka suomalaiset pärjäävät talvella, kun sähköä ei riitä ja hinnat karkaavat käsistä? Mitä pääministerimme aikoo asialle tehdä? kysyy PS-Nuorison puheenjohtaja Miko Bergbom.

”Sekoiluja ei voida enää katsoa läpi sormien”

Nuorisojärjestö uskoo, että pääministerin tehtävään on löydettävissä henkilö, joka on aidosti kiinnostunut työskentelemään Suomen ja suomalaisten parhaaksi.

– Katsomme, että nykyinen pääministeri soveltuu kyllä erinomaisesti johtamaan illanviettoja yökerhoissa, mutta soveltuuko Sanna johtamaan Suomea käsillä olevan kriisin keskellä?

– Pääministerin sekoiluja ei voida enää katsoa läpi sormien. Täysi hiljentyminen aiheista, joihin Marinin pitäisi hänelle suotujen tehtäviensä mukaisesti ottaa kantaa, nakertaa pääministeri-instituutiota ja kansanvallan periaatteita. Juhli tai ei, pääministerin työ on 24/7 ja siihen on valalla sitouduttu. Marinin on korkea aika alkaa johtamaan Suomea ja keskittyä työskentelemään suomalaisten parhaaksi. Jos se ei onnistu, voi tehtävästä myös erota, toteaa hallituksen jäsen Matias Päivä.

SUOMEN UUTISET