Miksi Suomi on viimeinen Pohjoismaa, joka ei aja tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa? Perussuomalaiset julkaisee maanantaina maahanmuuttopoliittisen ohjelmansa. Sen esittelevät puheenjohtaja Riikka Purra ja poliittinen suunnittelija Mikael Lith. Tilaisuus lähetetään suorana youtube-lähetyksenä.

Teollisuusliitto vaatii työperäisen maahanmuuton rajoittamista, koska ulkomaisen työvoiman hyväksikäyttöä esiintyy laajasti työmarkkinakentällä. Perussuomalaiset myös haluaa suitsia matalasti koulutettujen ihmisten tuomista Suomeen EU:n ulkopuolelta. Kaikki muut eduskuntapuolueet taas haluavat haalia valtavan määrän ihmisiä joka vuosi Suomeen matalapalkka-aloille. Nämä ajatukset saavat tukea mm. Teknologiateollisuudesta, joka vaatii Suomeen nettona ulkomailta vähintään 50 000 ihmistä joka vuosi.

Suomi on nyt tienhaarassa. Opitaanko viime vuosikymmenten virheistä? Pystytäänkö maahanmuuton monet kielteiset ilmiöt kitkemään tarvittavalla lainsäädännöllä ja hallinnollisilla toimenpiteillä? Mitkä ovat perussuomalaisten keskeiset linjaukset maahanmuuton suitsemiseksi?

Se selviää, kun perussuomalaisten maahanmuuttopoliittinen ohjelma esitellään työmiehen tuumaustunnilla maanantaina 30.1.2023 klo 11. Puheenjohtaja Riikka Purra pitää poliittisen tilannekatsauksen ja maahanmuutto-ohjelman esittelee poliittinen suunnittelija Mikael Lith.

Tervetuloa seuraamaan lähetystä!

Maahanmuuttopoliittinen ohjelma perussuomalaisten sivuilla >

SUOMEN UUTISET