Porin perussuomalaiset esittävät puolueen presidenttiehdokkaaksi porilaista kansanedustajaa Laura Huhtasaarta. Myös Kuusamon perussuomalaiset ilmoitti tukevansa Huhtasaaren nimeämistä presidenttiehdokkaaksi.

Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi on tarjolla ainakin puolueen ensimmäinen varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari. Porin perussuomalaiset esittävät puolueen presidenttiehdokkaaksi porilaista kansanedustajaa Laura Huhtasaarta, kertoi Satakunnan Kansa.

–Hän on loistava ehdokas. Huhtasaari tuo juuri niitä asioita esille, joilla perussuomalaiset nousi hallituspuolueeksi. Hänellä ovat erittäin hyvät mahdollisuudet toiselle kierrokselle ja hän kerää ääniä laajalta rintamalta äänestäjiä, totesi Porin perussuomalaisten puheenjohtaja Ismo Läntinen Satakunnan Kansalle.

Lehden mukaan Huhtasaari on saamassa ehdokkuudelleen kovan kannatuksen myös muista maan perussuomalaista yhdistyksistä. Ainakin Kuusamon perussuomalaiset on jo ilmoittanut tukevansa Huhtasaaren nimeämistä presidenttiehdokkaaksi.

Suomen Uutiset kertoi aiemmin tänään kansanedustaja Tom Packalénin harkitsevan presidenttiehdokkuutta. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho on aiemmin todennut, että perussuomalaiset todennäköisesti asettavat oman ehdokkaan, ja on lupaillut myös yllätystä puoluehallituksen kokouksessa elokuun alussa.

Suomen Uutiset