Työmies Matti Putkonen -kirja julkaistaan tänään. Julkistustilaisuus pidetään Readme.fi-kustantamon tiloissa Helsingissä kello 15.00 alkaen. Haastattelijana toimii Lauri Karhuvaara. Suomen Uutiset lähettää tilaisuuden suorana Youtube-verkkolähetyksenä.

Suora lähetys alkaa 15.00:

Kirjan kuvaus:

Jos olet kovin herkkähipiäinen, tämän kirjan lukeminen saattaa aiheuttaa ärsytysoireita–ehkä järkyttääkin. Tämä kirja nimittäin kertoo huippulobbarina maineensa luoneesta Matti Putkosesta, jonka suoraviivainen tapa puhua ja toimia on niin ihastuttanut kuin vihastuttanutkin. Koko aikuisikänsä hän on ollut yhteiskunnallinen taustavaikuttaja.

Nyt hän kertoo, millaista meno oli herrojen saunailloissa ja miten hyvä veli -verkosto toimii. Miksi Timo Soinin ero pelasti perussuomalaiset? Miten Paavo Lipponen nousi valtaan? Miten Putkonen torppasi Esko Ahon kuningasidean ja oli pudottamassa Anneli Jäätteenmäkeä ja Heidi Hautalaa? Entä tappoiko Jorma Ollila Suomesta tv-tuotannon ja päättyivätkö Kemijoen irtouitot Paavo Väyrysen lapsuuden traumaan? Miksi Putkonen vastusti ympäristöministeriön perustamista ja ajoi Järvi-Suomen kanavointia? Miten hän oli mukana ihmeessä, jossa työnantajat ja työntekijät löysivät toisensa?

Lisätietoja täällä.

Kirjan on kustantanut Readme.fi, joka on Bonnieriin kuuluva tieto- ja lastenkirjallisuuteen erikoistunut, 2004 perustettu kustantaja.

Teollisuusliiton ja perussuomalaisten jäsenet saavat kirjasta 10 prosentin alennuksen. Tarjoussivun osoite täällä.

SUOMEN UUTISET