Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa tänään. – Valinta vaihtoehtojen välillä on näissä vaaleissa äänestäjälle selkeä, sanoo perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos.

– Suomella on hallitus, jossa on mukana entinen työväenpuolue, joka ajaa ovien avaamista ulkomaiselle halpatyövoimalle ja ennen maaseudun puolustajana profiloitunut puolue, joka siunaa hallituksen tukipuolueena autoilijaa ja maakunnissa asujaa kurittavan viherveropolitiikan, Grönroos kirjoittaa Facebookissa ja jatkaa:

– Oppositiossa on perussuomalaisten lisäksi opposiotiopuoluetta esittävä puolue, joka puhuu vastuullisesta talouspolitiikasta, mutta joka tosipaikan tullen äänestää sen puolesta, että suomalaisten velkamiljardeja syydetään huonosti taloutensa hoitaneille Etelä-Euroopan maille.

Suomalaisten hyvinvointi etusijalle

Grönroosin mielestä ei ole uskottavaa, että puolue, joka ei valtakunnan tasolla osaa ajaa suomalaisten etua, osaisi puolustaa suomalaisten etua kunnallisellakaan tasolla.

– Toiset puolueet lupaavat kuntaohjelmissaan kuun taivaalta, joko veroilla ja velkarahalla tai ylioptimistisilla ennusteilla talouden kasvusta. Perussuomalaiset taas kertovat ohjelmassaan, mikä on asioiden tärkeysjärjestys, kun niukkuutta jaetaan. Perussuomalaiset asettavat etusijalle suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden.

– Perussuomalaiset on ainoa vaihtoehto vallitsevalle politiikalle, niin valtion tasolla kuin kunnissa. Perussuomalaisten pahin vastustaja näissä vaaleissa on nukkuvien puolue. Käytä siis ääntäsi ja otetaan yhdessä Suomi takaisin!

SUOMEN UUTISET