Forgotten Feminists -journalisti ja ihmisoikeusaktivisti Yasmine Mohammed kirjoittaa Newsweekissä, että ääri-islam on paljastanut julman antisemitisminsä.

Kansainvälisesti tunnettu ihmisoikeusaktivisti ja journalisti Yasmine Mohammed on ollut järkyttynyt terroristijärjestö Hamasin joukkoteloituksen jälkeisestä maailmanlaajuisesta juutalaisvihan noususta. Mohammedin vuonna 2019 julkaisema Hunnusta vapautunut -kirja kertoo siitä, kuinka läntiset vasemmistolaiset toimivat ääri-islamin hyödyllisinä idiootteina.

– Kirjani uusi kappale marssii nyt kadulla huutaen ”Tuhotkaa juutalaiset (Gas the jews)”, hän kirjoittaa Newsweekissä.

Naisten marssin hijab-kyltit raivostuttivat

Mohammed kertaa kirjoituksessaan tapahtumia, jotka ovat olleet luomassa tätä vääristynyttä radikaalin islamin ja läntisen vasemmiston liittoa. Hän kuvailee vuonna 2016 Yhdysvaltojen Washington DC:ssä pidettyä ”naisten marssiksi” kutsuttua miljoonien ihmisten mielenosoitusta, jossa osa marssijoista kantoi kylttejä naisista hijabissa.

– Olin raivoissani. Olin se nainen, joka vaaransi henkensä riisuakseen tuon hijabin päältäni. (Toimituksen huomautus: Mohammed pakotettin pukeutumaan burkhaan Kanadassa.) Olin myös raivoissani siitä, kuinka ihmiset saattoivat olla niin tietämättömiä, että hyväksyvät naisten väkivaltaisen alistamisen välineen naisten vapauden symboliksi.

Länsimaiset naiset nielleet islamistisen propagandan

Hän kirjoittaa myös, että länsimaiset itsenäiset ja koulutetut naiset ovat nielleet islamistisen propagandan valheen niin hyvin, että he pitivät naisten väkivaltaiseen alistamiseen tarkoitettua hijabia vapauden symbolina.

Mohammedin mukaan nyt useammat naiset ymmärtävät paremmin hänen raivoaan hijabia kohtaan.

– Nyt kun tiedätte Iranin islamistisen hallinnon hijab-poliisin tappamasta Mahsa Aminista ja olette nähneet Women Life Freedom -protestit Iranissa, ja kun olette nähneet naisten polttavan hijabejaan kaduilla ja IRGC:n (Islamilaisen vallankumouskaartin) ampuvan mielenosoittajia, monet teistä voivat ymmärtää, kuinka groteskia oli heiluttaa hijabia naisten oikeuksia julistavassa marssissa, hän kirjoittaa ja lisää:

– Mutta silloin ette tienneet. Olitte erittäin suuren, erittäin voimakkaan ja hyvin rahoitetun islamistisen vasemmiston tukeman propagandakoneiston hyödyllisiä idiootteja.

Mohammed pakkonaitettiin Al-Qaida-terroristille

Mohammed on viimeiset seitsemän vuotta kirjoittanut, puhunut podcasteissa ja esiintynyt kansainvälisten uutiskanavien lähetyksissä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

– Viestini on ollut selvä: varo tätä liberaalin vasemmiston ja islamistien välistä liittoa. Vuonna 2019 julkaisin kirjani Hunnusta vapautunut. Sen alaotsikko kuuluu: “Kuinka läntiset vasemmistolaiset vahvistavat radikaalia islamia”.

– Kirjani kertoo oman elämäntarinani. Siinä kerron, kuinka kasvoin Kanadassa ääri-islamistisessa perheessä, joka pakkonaitti minut Al-Qaida-terroristin vaimoksi. Pakenin henkeni edestä kaksivuotiaan lapseni kanssa, jotta hänen sukuelimiään ei silvottaisi. Vaaransin siis henkeni, jotta voin kertoa tämän tarinan sinulle.

”Teitä käytettiin hyödyllisinä idiootteina”

– Olen käyttänyt kaikki voimavarani kertoakseni mahdollisimman monelle hyvälle, altruistiselle länsimaalaiselle, että heitä huijattiin ja heitä käytettiin hyödyllisinä idiootteina, hän kirjoittaa ja jatkaa:

– Maailmassa on kymmeniä islamistisia maita, jotka teloittavat homoseksuaaleja ja ihmisiä, jotka esimerkiksi jättävät islamin uskon. Islamin sharia-laki ei tunne uskonnonvapautta, sananvapautta eikä muitakaan yksilönvapauksia. Se on liberaalien tai progressiivisten arvojen vastakohta.

Mohammed painottaa myös kirjoituksensa lopussa, että hijab ei ole valinta suurimmalle osalle naisista. Tyttöjä ja naisia pahoinpidellään, heidän perheitään kidutetaan ja tapetaan. Kunniaväkivalta ja kunniamurha kuuluvat osana islamistiseen sharia-lakiin.

Heli-Maria Wiik