Kansanedustaja Mika Niikko ihmettelee, miksi rakkauden ja tasa-arvon liikkeenä markkinoidulla Pride-viikolla suvaitsemattomuus raamatullista ihmiskuvaa tunnustavia kohtaan vain lisääntyy. Vapaan yhteiskunnan tulisi tukea vanhempien oikeutta kasvattaa lapsensa oman arvomaailmansa mukaisesti.

Mika Niikko kirjoittaa Uuden Suomen blogissaan:

– Useat yritykset ja julkisen vallan toimijat todistavat erilaisuuden hyväksyntäänsä väriä näyttämällä. Vallalla on käsitys siitä, että hyvikset tukevat kaikkia Setan tavoitteita ja muut puolestaan vastustavat tasa-arvoisuutta. Mielipideneutraaliudelle ei ole sijaa.

– Yrityksiä pyörittävät aikuiset ja he tekevät itse päätöksensä, mutta huolestuttavinta Pride-liikkeessä on sen vaikutus nuoriin ja heidän kasvurauhaansa. Esimerkiksi Yle Areenaan on perustettu Pride-osio, joka sisältää 53 aiheeseen liittyvää ohjelmaa. Osa ohjelmista on suoraan nuorille suunnattuja ja pääosa kaikista ohjelmista on ikärajattomia, vaikka osa sisältää mm. kuvia fetissiklubilta ja avointa keskustelua erilaisista seksuaalisuuden toteuttamisen tavoista. Tämä kaikki siis meidän veronmaksajien kustantamana kanavalla, jossa vielä muinoin nähtiin lasten turvallinen kasvukehitys arvokkaana asiana.

Pride-viikkoa tyrkytetään väkisin

Niikon mukaan nuoriin on pyritty vaikuttamaan siten, että joissain kouluissa Pride-viikkoon osallistumisesta on tehty käytännössä pakollista ja nuoria jopa painostetaan pukeutumaan sateenkaaren väreihin. Näin julkinen valta tiedostamattaan riistää nuorelta vapauden olla oma itsensä.

– Pahinta tässä kehityksessä on se, että ilmapiiri muuttuu pilkalliseksi ja altistaa kiusaamiselle. Mikäli puhutaan suvaitsevaisuudesta, niin tulisi kunnioittaa myös muiden vakaumuksia. Vapaan yhteiskunnan kuuluisi tukea vanhempien oikeutta kasvattaa lapsensa hyväksi katsomansa arvomaailman mukaisesti – vaikka se olisikin perinteinen. Suvaitsevaisuuden lisääntymisen sijaan Pride-viikolla vastakkainasettelu kovenee.

Kirjoitus on luettavissa kokonaisuudessaan Uusi Suomi -blogissa.

SUOMEN UUTISET