Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Silvia Koski kertoo tyytyväisenä, että ehdokasasettelu ensi kevään kuntavaaleihin on sujunut erinomaisesti, ja nouseva gallup-kannatus lupaa hyvää tulosta.

Kosken mukaan Varsinais-Suomen piirissä on paiskittu töitä, ja tulokset näkyvät.

– Kovin paljon ei enää puutu siitä lukemasta, mikä oli viimeksi kuntavaaleissa, jolloin meillä siis oli 309 ehdokasta. Siitä ei enää puutu kuin 20-30 ehdokasta. Tässä vaiheessa näyttää siis jo todella hyvältä, ottaen huomioon että eletään vasta loppukesää ja ihmiset alkavat nyt vasta laajemmin kiinnostua vaaleista.

Koski kertoo, että monessa Varsinais-Suomen kunnassa on jo nyt paljon enemmän ilmoittautuneita ehdokkaita kuin viimeksi.

– Esimerkiksi Paraisilla menee hyvin. Viime kuntavaaleissa perussuomalaisilla oli siellä kolme ehdokasta, mutta nyt on jo yksitoista ja lisää on tulossa. Myös Raisiossa ja Naantalissa näyttäisi olevan hyvä vauhti päällä. Myös Turku kannattaa mainita erikseen, koska viimeksi sinne ei saatu täyttä ehdokaslistaa mutta nyt se on tulossa, Koski iloitsee.

Rohkeasti mukaan ehdokkaaksi

Koski kehottaa kaikkia paikallisyhdistyksiä edelleen aktiivisesti etsimään uusia perussuomalaisia ehdokkaita, joita voi oman tuttavapiirin lisäksi etsiä sosiaalisesta mediasta.

– Hyviä tyyppejä kannattaa kaivaa esille. Keskustelujen yhteydessä voi pohtia, ketkä saattaisivat olla perusuomalaisille sopivia tyyppejä ajatuksiltaan. Sitten vaan rohkeasti lähestymään ja kysymään, kiinnostaako vaikuttaminen oman kunnan asioissa, Koski kehottaa.

Hän toteaa, että jokaisen, joka tuntee olevansa arvomaailmaltaan perussuomalainen, kannattaa nyt harkita ehdokkaaksi lähtemistä.

– Meillä on selkeä ja johdonmukainen linja, joka pysyy, joten kenenkään ei tarvitse pelätä että suunta muuttuu. Ja kuten viimeaikaisista kannatusmittauksista on nähty, kansa antaa tukensa perussuomalaiselle politiikalle.

SUOMEN UUTISET