Perussuomalaisten Nuorten mielestä suomalaista maahanmuuttopolitiikkaa on kehitettävä voimakkaasti. Järjestö on laatinut Suomen poliittisista nuorisojärjestöistä laajimman maahanmuuttopoliittisen ohjelman, johon on koottu keskeiset tavoitteet maahanmuuttopolitiikan uudistamiseksi.

– Maahanmuuton kustannukset Suomelle ovat uusimman laaja-alaisen tutkimuksen mukaan vähintään 700 000 000 euroa joka vuosi. Maahanmuutto ei ole luonnonmullistuksen kaltainen ilmiö, jonka on vain annettava tapahtua. Päinvastoin kansainvälistä muuttoliikettä on täysin mahdollista säädellä vastaanottavan yhteiskunnan tarpeet ja vastaanottokyky huomioiden, painottaa Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Lasten ympärileikkaukset kiellettävä

Perussuomalaisten Nuorten mielestä Suomen lähtökohdaksi on palautettava maahanmuuttajia auttamisperusteella otettaessa se, että kyseessä on väliaikainen ratkaisu, ja tilanteiden ratkettua ihmiset palautetaan välittömästi takaisin kotimaihinsa.

– Ohjelmassa myös vastataan monikulttuurisuuden asettamiin haasteisiin ja esitetään yhteiskuntamme arvojen vastaisten käytäntöjen kieltämistä, kuten esimerkiksi burkien ja niqabien käyttöä ja lasten ympärileikkausta ei-lääketieteellisin perustein, Tynkkynen sanoo.

– Yhteiskuntapolitiikan suunnittelun kehittämiseksi Perussuomalaiset Nuoret esittää, että esimerkiksi joka viides vuosi suoritettaisiin maamme etnisestä jakaumasta erillinen väestönlaskenta.

SUOMEN UUTISET