Suomen nykyinen hallitus on lisäämässä poliisin resursseja. Nyt Ruotsissa on ehdotettu, että Ruotsin tulisi pyytää apua muiden pohjoismaiden poliisivoimilta maan jengiväkivallan suitsimiseksi. Perussuomalainen Nuoriso vastustaa suomalaisten poliisien lähettämistä taisteluun Ruotsin rikollisjengejä vastaan.

PS-Nuoret huomauttavat, että Ruotsin rikollisjengit ovat raskaasti aseistautuneita, joten Suomesta lähetetyt poliisit joutuisivat vaarantamaan oman henkensä ja fyysisen koskemattomuutensa. Lisäksi Ruotsin rikollisjengit määräävät tunnetusti alaikäisiä suorittamaan pommituksia ja ampumisia.

– Byrokratia rajoittaa Suomen poliisin voimankäyttöoikeutta. Tämä voisi luoda kestämättömän tilanteen, mikäli Ruotsiin lähetetty poliisi joutuisi puolustamaan itseään aseellisesti alaikäistä aseistettua jengiläistä vastaan.

– Suomi ei ole syypää Ruotsin jengisotaan. On kohtuutonta vaatia poliisejamme vaarantamaan henkensä Ruotsin omien virheiden takia, toteaa Perussuomalaisen Nuorison 2. varapuheenjohtaja Jonni Levaniemi.

Varoitus sinisilmäisestä politiikasta

PS-Nuorison mielestä Suomen tulee keskittyä jengiväkivallan ehkäisemiseen omassa maassaan.

– Ruotsissa raivoava jengisota on varoitusmerkki koko muulle Euroopalle sinisilmäisen maahanmuuttopolitiikan seurauksista. Tästä huolimatta se ei ole meidän taistelumme, sillä suomalaiset eivät ole vastuussa naapurimaansa virheistä.

– Suomalaiset poliisit vastaavat työtehtävissään suomalaisten turvallisuudesta, eivät kenenkään muun, Perussuomalaiset Nuoret painottavat.

SUOMEN UUTISET