Poliittinen suunnittelija Riikka Purra kirjoittaa sivuillaan: Perussuomalaisten puoluepäivän ohjelma on kadonnut Yle Areenasta ja ”ohjelman katseluaika on päättynyt”. Muiden puolueiden puheita ja tenttejä voi edelleen katsoa.


Halla-ahon haastattelua oli ennen sen poistumista katsottu 89293 kertaa.

Halla-aho kävi puheenjohtajatentissä torstaina. Deletoimattomia uutisia täällä, täällä ja täällä.

Yle vastaa

Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan sisältöpäällikkö Ville Seuri selittää tapahtunutta tietojärjestelmäpäivityksellä. Myös Yle Uutiset kommentoi tapahtunutta.

Suomen Uutiset yritti aiemmin tällä viikolla kysellä Ville Seurilta, miksi Yle Kioski julkaisi räikeätä propagandaa suoltavan, vihrervasemmistoa suosivan vaalikoneen. Vastausta ei kuulunut.

Video palautui näkyviin myöhemmin illalla

Yleisradio selitti asiaa järjestelmäpäivityksellä. Yhtiö kertoi tiedotteessa:

”Viikonloppuna tehty päivitys Yle Areenan taustajärjestelmään aiheutti ongelmia Areenan sisältöihin. Sunnuntaina 31.3. noin klo 17.30 alkaen muutamia kymmeniä Yle Areenan sisältöjä jäi pois katselusta. Areenan käyttäjille virhe näkyi niin, että ohjelman tietojen mukaan sen katseluaika oli päättynyt. Yksi ohjelmista oli perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon vaalitentti. Se saatiin palautettua katsottavaksi noin klo 20.”

Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila pyysi tapahtunutta anteeksi Twitterissä.


Lisäys 1.4.2019 klo 12:46: Lisätty Ylen tiedote järjestelmäpäivityksestä. Muutos 2.4.2019 klo 19.48: Otsikkoa muutettu.

SUOMEN UUTISET