Torstaina MTV3:n Heikelä Syndrooma –ohjelman toisessa lähetyksessä ohjelman tuottaja Riku Rantala päätyi erikoiseen ratkaisuun. Hän imitoi lähetyksessä Ilta-Sanomien päätoimittajaa Ulla Appelsiinia masturboimassa. Rantala esitti myös Ilta-Sanomien politiikan toimittajaa Timo Haapalaa runkkaamassa.

Rantala puhui Pride-kulkueesta ja kommentoi marssijoita.

– Etenkin mediassa jotkut kommentaattorit kiihottuu siitä, kun niitä niin inhottaa nää marssijat. Jossain Ilta-Sanomissa päätoimittaja Ulla Appelsin kirjoittelee Pride-kulkueessa niin mä nään.., Rantala sanoi ja nousi puoli-istuvaan asentoon hieromaan omaa alapäätään Appelsinia imitoiden.

– Ja sit vieressä tulee Timo Haapala, että siellä on tultu taksilla ilmastomarssille, Rantala jatkoi ja runkkasi ilmassa.

Yleisö nauroi ja taputti Rantalan alapäähuumorille.

Ohjelman juontaja Jussi Heikelä julkaisi klipin Rantalan masturbaatioperformanssista Twitter-seinällään. Ulla Appelsin vastaa Heikelälle neljän päivän päästä:

– Ottamatta kantaa masturbointiesitykseen – Maikkari itse päättää, mikä on asiallista ja mikä ei – todettakoon vain, että toisin kuin Rantala väittää, niin sen paremmin Timo Haapala kuin minäkään emme ole käsitelleet Pride-marssia kirjoituksissamme IS:ssa.

Myös Timo Haapala ottaa Twitterissä kantaa aiheesta ja pyytää Maikkarilta anteeksipyyntöä:

– Kerropa Jyrki Huotari meinaako Mtv pyytää minulta ja Appelsin Ullalta anteeksi törkeitä, kunnianloukkausrajan ylittäviä väitteitä, joita Mtv jakoi viime viikolla? Näiltä toteuttavilta hermanneilta en jaksa edes kysyä, mutta sinut tunnen järkimiehenä, Haapala kirjoitti.

Uutis- ja ajankohtaisohjelmien ohjelmapäällikkö Jyrki Huotari lupaa selvittää asiaa.

Haapala kommentoi myös MTV:n toimitusjohtajalle Jarkko Nordlundille.

– Olin 20 vuotta Mtv:llä töissä. Ei silloin valheita pantu ulos edes hömpässä, Haapala kirjoittaa Nordlundille.


Heikelä Syndrooma -ohjelman klippi:


SUOMEN UUTISET