Raiskausuhkailuilla yläkouluikäisiä tyttöjä pelotellut ja kosketellut ulkomaalaistaustainen mies selvisi ehdollisella tuomiolla, vaikka hänellä oli alla jo aiempi tuomio alaikäisen törkeästä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Perussuomalaiset paheksuu löysää rangaistuskäytäntöä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kirjoittaa sometileillään tuoreesta rikostuomiosta.

Raiskausuhkailuilla yläkouluikäisiä tyttöjä pelotellut ja kosketellut ulkomaalaistaustainen mies selvisi ehdollisella tuomiolla, vaikka hänellä oli alla jo aiempi tuomio alaikäisen törkeästä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hallituksella ei kiirettä poistaa maasta

Purra kirjoittaa Facebookissa:

– Taas joku ulkomaalainen lastenraiskaaja on saanut uuden tuomion, tällä kertaa ”vain” nuorten tyttöjen hyväksikäytöstä ja pakottamisesta. Tuomio on kuusi kuukautta ehdollista. Ehdollista. Alla siis alaikäisen metsäraiskaus vuonna 2018.

– Pitäisi olla: häkkiin ja ulos maasta. Mutta on: tuolla kaduilla vapaana sinun rahoillasi. Mitä tulee seksuaalirikoksiin, johtamani hallintovaliokunta kirjasi vuoden 2020 lopussa yksimielisesti, että hallituksen on huolehdittava seksuaalirikoksiin ja törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten nopeasta ja tehokkaasta maasta poistamisesta. Ei ole näkynyt!

– Samalla edellytimme, että hallituksen pitää antaa selvitys asiassa tehdyistä toimenpiteistä ja niiden tuloksista. Dedis selvitykselle on muuten parin viikon päästä. Miten mahtaa sujua?

Demarit äänestivät tuomioiden kiristämistä vastaan

Perussuomalaiset julkaisee lähiaikoina rikospoliittisen ohjelmansa, jossa otetaan kantaa myös seksuaalirikoksiin.

Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja Leena Meri puolestaan ihmettelee demarien puheiden ja tekojen ristiriitaa. Pääministeri Sanna Marin sanoi äskettäin Flow-festivaalin paneelissa, että olisi valmis nostamaan rikoslain rangaistusasteikkoa.

Meri huomauttaa, että kun tilaisuus olisi ollut, demarit äänestivät raiskausrikosten tuomioiden kiristämistä vastaan.

Suomen Uutiset