Suomalaisten tyytyväisyys hallitukseen on laskenut koko 2000-luvun, ja nyt Juha Sipilän ministeristö saa arvosanan 5-, Vantaan Sanomat uutisoi. Vielä neljä vuotta sitten Jyrki Kataisen käytännöllisesti katsottuna toimintakyvytön kuuden puolueen hallitus sai arvosanan 6- samalla asteikolla 0-10. Tulokset perustuvat kahden vuoden välein julkaistavaan eurooppalaiseen sosiaalitutkimukseen.

Tyytyväisimpiä Suomen hallitukseen ovat maahanmuuttajat. Tyytymättömimpiä ovat puolestaan taloudellisista vaikeuksista kärsivät sekä sosiaaliturvan varassa elävät kansalaiset.

– Tämäkään ei ole yllätys, sillä meillä huolehditaan erittäin hyvin myös laittomasti maassa olevien palveluista ja panostetaan siihen rahaa, kommentoi tutkimustulosta Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri Facebook-seinällään.

– Puhutaan turvapaikkaprosessin täydellisyydestä ja panostetaan siihen. Samaan aikaan pienituloisen suomalaisen ahdinko ohitetaan antamalla heille aktiivimallia ja leikkauksia – sillä säästää pitää jostain.

Suomen Uutiset