Perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos moittii vappupuheessaan hallitusta, joka vapun alla päättyneen kehysriihiteatterin päätteeksi linjasi työperäisen maahanmuuton kaksinkertaistamisesta. – Tämä tarkoittaa sitä, että saamme lisää ulkomaista halpatyövoimaa heikentämään työehtoja, lisäämään työttömyyttä ja rasittamaan maan julkista taloutta. Kauniista säästä huolimatta tilanne on kolea, niin opiskelijoille, duunareille kuin koko Suomen kansalle, Grönroos sanoo.

Hallituksen linjaus tarkoittaa sitä, että Suomeen saadaan lisää ulkomaista halpatyövoimaa heikentämään työehtoja, lisäämään työttömyyttä ja rasittamaan maan julkista taloutta.

– Maan ovien avaaminen ulkomaiselle halpatyövoimalle on kylmää kyytiä suomalaisille duunareille ja yrittäjälle. Maan ovien avaaminen on kolkkoa myös opiskelevalle nuorisolle, joka pohtii tulevaisuuttaan, Simo Grönroos toteaa.

Mitä vaihtoehtoja tulevaisuuttaan pohtivalle suomalaiselle nuorelle jää, kun loputon virta halpatyövoimaa polkee palkkoja ja vie työpaikkoja? Grönroos arvioi, että suomalaiselle nuorelle jää tilanteessa kolme vaihtoehtoa:

1. Omistaa firman, joka hyötyy ulkomaisesta halpatyövoimasta.

2. Liittyy vasemmistoliittoon ja vaatii itselleen riittävää kansalaispalkkaa.

3. Tukee perussuomalaisia, jotta suomalaisen työn ja yrittäjyyden alasajo lopetettua.

Hallitus vie työpaikkoja ja tuo halpatyövoimaa

Grönroos korostaa, että perussuomalaiset on ainoa puolue, joka enää puolustaa suomalaista työtä ja suomalaista työläistä.

– Elinkeinoelämän lobbarit ja punavihreät ovat löytäneet rajojen avaamisessa toisensa. Suuryritykset saavat lisää halpaa työvoimaa ja punavihreät uusia äänestäjiä.

– Vappuaattona turve-ala osoitti näyttävästi mieltään Helsingissä hallituksen punavihreää ilmastopolitiikkaa vastaan. Turpeen käyttöä ollaan ajamassa alas nopeaan vauhtiin, välittämättä sen vaikutuksista talouteen, työllisyyteen ja energiahuoltovarmuuteen.

Simo Grönroosin vappupuhe

Hallituksen politiikan vaihtotase onkin kylmää kyytiä suomalaiselle duunarille ja veronmaksajalle

– Hallitus vie työpaikkoja ja tuo halpatyövoimaa. Tälle politiikalle pitää saada loppu, Grönroos sanoo.

Vielä ehtii mukaan vaikuttamaan

Hän muistuttaa, että kuntavaalien ehdokaslistat menevät kiinni muutaman päivän kuluttua.

– Suomalaiset haluavat muutosta nykymenoon ja se näkyy muun muassa siinä, että perussuomalaisilla on jo nyt ennätysmäärä kuntavaaliehdokkaita. Lisää kuitenkin tarvitaan, sillä mitä kattavammat ehdokaslistat saamme, niin sitä paremmin kannatus realisoituu valtuustopaikoiksi ja sitä myötä poliittiseksi vaikutusvallaksi.

– Jos siis haluat osallistua siihen, että kunnat saadaan parempiin käsiin ja samalla punavihreää hallitusta saadaan horjutettua, niin nyt on viimeinen tilaisuus tehdä päätös lähteä mukaan ehdokkaaksi. Vallitseva hulluus ei pysähdy itsekseen. Siihen tarvitaan meitä kaikkia. Lähde mukaan ehdokkaaksi ja otetaan yhdessä Suomi takaisin, Grönroos sanoo.

SUOMEN UUTISET