Ylitorniolaisessa koulussa ulkomaalaistaustainen 16-vuotias poika raiskasi 13-vuotiaan tytön. Tähän ei tietenkään ole syyllisenä sukupuolineutraalit vessat. Kansanedustaja Ari Koponen on kuitenkin sitä mieltä, että tästä kummunnut keskustelu sukupuolineutraaleista vessoista osoittaa, että Woke-hullu ideologia on ajanut tyttöjen ja naisten turvallisuuden edelle.

– Nykysuuntainen intersektionaalinen feminismi, jota voidaan woke-hulluudeksi kutsua, on unohtanut kaikessa järjettömyydessään naisten ja tyttöjen turvallisuuden, Ari Koponen sanoo.

– On hienoa, että tätä hulluutta on alettu kyseenalaistamaan myös laajemmin. Intersektionaalinen feministi ei aja naisten etua ja se on hyvä sanoa ääneen.

Kouluraiskaus järkyttää

Kansanedustaja ja lakivaliokunnan jäsen Koponen kommentoi Ylitorniolla tapahtunutta lapsenraiskausta. Hänen mielestään tällaisten karmivien tapahtumien kautta tulee täysin selväksi, miksi tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa on tehtävä. Lisäksi Koponen näkee, että kriminaalipolitiikan kiristykset ovat todellakin tarpeelliset.

– Ylitornion tapahtuma on aivan hirveä. En voi edes kuvitella, kuinka kauhealta tämä on uhrista tuntunut. Suomalaisten yhteiskunnan on pystyttävä parempaan tämän kaltaisten rikosten ennaltaehkäisyssä, Koponen sanoo.

SUOMEN UUTISET