– Suomen valtion ainoa tehtävä on oman maan ja sen kansalaisten elämän turvaaminen kaikissa elämän tilanteissa, ei laittomasti maassa olevien. Suomen oikeuslaitos on ulkomaalaisten tekemissä rikosasioissa ja niiden tuomitsemisessa pelkkä vitsi, mutta jostain se käsky tähän tapaan toimia tulee, kansanedustaja Mauri Peltokangas jyrähtää.

Perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokangas viittaa irakilaisen turvapaikanhakijan edesottamuksiin Satakunnassa, kun tämä syyllistyi juhannuksen aikaan kolmena peräkkäisenä päivänä lapsen törkeään raiskaamiseen.

– Tämä sankari oli edellisenä vuonna ehtinyt jo kunnostautumaan samankaltaisissa rikoksissa, mutta ilman mainittavampaa sanktiota.

– Ehdollinen tuomio ei ole rangaistus, se on lupa jatkaa törkeää käytöstä ja he myös käyttävät suomen oikeuslaitoksen antamaa mandaattia tehdä mitä haluavat, eivät he piittaa, Peltokangas sanoo.

Kotouttamistoimet ovat turhia

Peltokankaan mielestä tämänkaltaiset rikokset ja niiden toisto kertovat vain siitä, ettei tekoihin syyllistyneillä ole minkäänlaista halua toimia yhteiskuntamme asettamien lakien ja sääntöjen mukaan.

– Me kaikki tiedämme jo vuosien kokemuksesta, ettei mitkään kotouttamistoimet ja raha auta tähän ongelmaan. Siksi ainoa keino vähentää näitä rikoksia ja suojata oman maan kansalaisia on kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden säilöönotto. Yksinkertaista ja tehokasta, mutta tahtotilaa ei hallitukseltamme omien lastemme suojelemiseen löydy.

– Samaan aikaan kun hallituksemme suoltaa kauniita sanoja turvapaikanhakijoiden ihmisoikeuksista ja ihmisarvoista, lompsii kaduillamme Maahanmuuttoviraston johtaja Pekka Nuutisen mukaan peräti 7 000 kielteisen päätöksen saanutta laitonta maassaolijaa.

Suomalainen maksaa viulut

Peltokangas painottaa, että laittomasti maassa olevat ulkomaalaiset ovat suurin uhka maamme turvallisuudelle, eivät huolestuneet, äärioikeistolaisiksi haukutut suomalaiset.

– 700 miljoonaa kehitysapuun ja ilmastorahastot päälle. Kyllä suomalainen veronmaksaja kiltisti maksaa, samalla kun hänen lastaan ahdistellaan ja vanhempiaan ryöstetään kauppareissulla. Tämä on sitä Rinteen hallituksen liberaalia demokratiaa parhaimmillaan.

– Suomen tie ei tule olemaan Ruotsin kaltainen, sen me perussuomalaiset lupaamme ja teemme kaikkemme, että kunnioitus oman maan kansalaisia kohtaan palautetaan, Peltokangas sanoo päättäväisesti.

SUOMEN UUTISET