PERUSASIAA | Suomen Perusta -ajatuspaja julkaisee WOKE-kirjan, jossa kirjoittajat pohtivat, mitä tämä eriskummallinen liike tavoittelee.

Yksi kirjan kirjoittajista, perussuomalaisten nuorisojärjestön puheenjohtaja Joakim Vigelius on tiistaiaamuna ajatuspajan toiminnanjohtajan Simo Grönroosin haastateltavana aiheesta.

Kirjan esittelytekstissä kerrotaan: ”Woke on pienen piirin ääriajattelua, jolle annetaan suhteetonta näkyvyyttä ja vaikutusvaltaa. Se vaikuttaa etenkin yliopistoilla, vaikka se nimenomaan asettaa ideologian faktojen edelle. Se on sukua historian aiemmille vallankumouksille, mutta se on vallanpitäjien vallankumous tavallista kansaa vastaan. Tässä woke-ilmiötä käsittelevässä artikkelikokoelmassa analysoivat aihetta eri näkökulmista.”

Kirjaan ovat kirjoittaneet Grönroosin ja Vigeliuksen lisäksi Marko Hamilo, Manolis Huuki, Henry Laasanen, Erkki Seppänen, Matias Turkkila ja Matti Viren.

Suomen Uutiset lähettää haastattelun suorana Youtube-lähetyksenä tiistaina kello 10 alkaen. Videoikkuna tulee näkyviin tälle sivulle hetkeä ennen lähetystä.

Kirjan voi ladata täältä:

SUOMEN UUTISET