Perussuomalaistet vaikuttajanaiset Arja Juvonen, Riikka Purra, Leena Meri, Riikka Slunga-Poutsalo, Laura Huhtasaari ja Ritva ”Kike” Elomaa julkaisivat tänään sosiaalisessa mediassa pysähdyttävän kuvan.

Naisten suun edessä on teippi, ja he näyttävät kylttiä, jossa lukee: ”Ilmastoteippi suun edessä ei ole outoa. Outoa on hiljaisuus maahanmuuttajien tekemien seksuaalirikosten ympärillä.”

Kansanedustaja Arja Juvonen jakoi kuvan saatteella: ”Hiljaisuuden aika on ohi.” Hän lisäsi: ”Jätin Oulun järkyttävän raiskaustapauksen paljastumisen jälkeen heti eduskunnassa keskustelualoitteen seksuaalirikoksista ja niiden ennaltaehkäisystä. Hiljaisuutta on se, että muut puolueet eivät näytä haluavan tästä aiheesta keskustelua.”

Ritva ”Kike” Elomaa kirjoitti: ”Ps-naisten vakava viesti”

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri jakoi kuvan saatteella: ”Puhutaan asioista suoraan ja oikeilla nimillä. Tuodaan asiat esiin niinkuin ne ovat. Facbook-banneja jaetaan herkällä kädellä ja erityisesti ilmiö koskee perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita. Bannin on saanut jakamalla pelkästään Jussi Halla-ahon normaaleja päivityksiä. Tavallisten ihmisten puheita seurataan ja samaan aikaan netissä leviää lapsipornoa. Resurssit sinne. Kiitos.”

Riikka Purra kirjoitti: ”Seksuaalirikoksia, terrorismia, väkivaltaa. Sellainenko maailmasta vain on tullut?”

Kansanedustaja Laura Huhtasaari kommentoi: ”Emme pelkää vihapuhejahtia tai vihapuhemaijaa. Haluamme muuttaa maailmaa. Emme vaikene maahanmuuton ongelmista, naisiin kohdistuvasta väkivallasta tai maahanmuuton kustannuksista. Haluamme turvallisen Suomen takaisin. Maahanmuutolla on pysyvät seuraukset, josta tulevat sukupolvet joko kiittävät tai kiroavat meidät.”

SUOMEN UUTISET