Perussuomalaisilta tiedusteltiin kynnyskysymyksiä hallituksen ohjelman osalta. Perussuomalaiset haluaa varmistaa, ettei Suomi hukuta itseään haitallisella maahanmuutolla tai EU:n tulonsiirtopaketeilla.

Perussuomalaiset jätti tänään vastaukset hallitustunnustelijan kysymyksiin. Tunnusteluissa tiedusteltiin myös, onko puolueen eduskuntaryhmällä ehdottomia hallitusratkaisuun vaikuttavia kynnyskysymyksiä hallituksen ohjelman tai hallituskokoonpanon osalta.

Talous ja turvallisuus edellä

Perussuomalaiset vastasi, ettei se lähde hallitukseen, joka ei rajoita tuntuvasti Euroopan ulkopuolelta tulevaa sellaista maahanmuuttoa, joka on Suomelle taloudellisesti ja turvallisuuden kannalta haitallista.

– Perussuomalaiset tunnistaa Suomessa voimakkaana saman kehityksen, joka on syynä Ruotsin sisäisen turvallisuuden ja yhteiskuntarauhan monenlaiselle rikkoontumiselle vuosikymmeniä harjoitetun vääränlaisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena.

Kansalaisten ostovoimaa vahvistettava

Perussuomalaiset myös edellyttää sellaisen talouspolitiikan harjoittamista, joka varmistaa julkisen talouden kestävyyden ja vahvistaa kansalaisten ostovoimaa.

– Perussuomalaiset edellyttää hallituksen noudattavan eduskunnan yhteisesti sopimaa kantaa siitä, että Suomi ei hyväksy eikä edistä EU:n uutta yhteisvelkaa ja tulonsiirtopaketteja, vastauksessa todetaan.

SUOMEN UUTISET